5.3 C
Виена
сряда, 24 април, 2024
spot_img
НачалоактуалноНяколко предложения за почивка в слънчева Гърция

Няколко предложения за почивка в слънчева Гърция

-- Реклама --

Дълги пясъчни плажове, кристално чисто море, вкусна храна и уютна атмосфера. Не случайно слънчева Гърция е сред любимите места за почивка на десетки българи.

Ако и вие обмисляте да прекарате отпуската си край Егейско море и вече търсите подходящо място, разгледайте тези ваканционни имоти. Те се намират на 350 км. от София, на 50 км. от Солун и само на 10 км. от Неа Муданя в район с природни забележителности и отлична комуникационна инфраструктура.

Хотел „Релакс”

Изцяло обновен хотел „Релакс” очаква първите си гости. Той е разположен на самата плажна ивица Неа Плагия, покрита с фин пясък. 30-те модерно обзаведени студия с капацитет за двама или четирима, разполагат с балкон и всички условия за спокоен отдих.

В непосредствена близост до хотела се намират таверна, кафетерия, детски кът , спортен клуб за водни спортове, пекарна, аптека.

Вила „Халкидики”

Вила „Халкидики” разполага с шест самостоятелни обзаведени апартамента с гледка към морето или към градината. Всеки апартамент е с капацитет до четири човека, а сградата като цяло може да поеме до 24 човека. Заграденият двор, добре обазведената кухня и близостта с плажа създават чудеси условията за почивка с деца.

В двора има барбекю, а стаите разполагат с телевизори и интернет.

Повече снимки и подробно описание на апартаментите може да намерите ТУК.

За контакти и резервации: +359888602506 Елена WhatsApp Viber, както и +30 698 6759444.

Вила „Теодора”

Вила Teodora се намира в китното селце Неа Плагия на полуостров Халкидики само на 50 км от центъра на град Солун и на 42 км (30 мин ) от летище Македония. Вилата предлага  3 самостоятелни апартамента с двор (820 кв.м), които могат да поемат до 16 човека общо.

Намира се на тихо и спокойно място, но на пешеходно разстояние до ресторанти, магазини и нощни забавления.

Вилата е изцяло реновирана готова да посрещне първите си гости.

За повече информация ТУК.

За контакти и резервации: +359888602506 Елена WhatsApp Viber, както и +30 698 6759444.

Апартаменти в Неа Флогита

Двата апартамента се намират в нова сграда в центъра на Неа Флогита и могат да бъдат наети заедно или по отделно. Всеки от тях е с по две спални, напълно оборудвана кухня, климатици, телевизори. Намират се само на 20 метра от плажната ивица и в близост до заведения и магазини.

Повече снимки и подробно описание на апартаментите може да намерите ТУК.

В зависимост от сезона и продължителността на сезона цените вариарат между и 50 и 150 евро на вечер.

За контакти и резервации: +359888602506 Елена WhatsApp Viber

Побързайте да направите резервация, за да си осигурите безгрижна почивка на едни от най-красивите плажове в района на Халкидики.

Летуващите в тези ваканционни имоти могат да ползват и отстъпки за храна в определени заведения, а когато си тръгват ще им бъдат предложени натурални продукти – маслини, зехтин, сладкиши, натурална козметика със зехтин, които да вземат за себе си или приятели. Нашите сънародници в Гърция допълват: „Ще се радваме, ако можем да осигурим на вас и приятелите ви незабравима ваканция. А ако ви хареса и проявявате желание за инвестиция на Халкидики, с удоволствие ще ви препоръчаме и брокерска агенция , адвокати, нотариуси. Не се колебайте да задавате вашите въпроси, а ние ще се постараем да получите бърз отговор“.

Tелефони за контакти на български език 00359877720012 и 00359888602506.

Платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации