6.5 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоБългарияКомедията „Баща ми се казва Мария” гостува във Виена

Комедията „Баща ми се казва Мария” гостува във Виена

-- Реклама --

Няма по-добър начин да се справим с ежедневния стрес от поемането на здравословна доза смях в събота вечер. С тази не лека задача се е заел екипът на „Нещо различно”, който се грижи българите в Австрия да гледат най-хитовите театрални постановки. След комедиите „Петък 13” и Операцията” на 18 март във Виена пристига Асен Блатечки с популярната пиеса „Баща ми се казва Мария”.

Комедията е дело на създателите на „Жена ми се казва Борис“ и „Когато котката я няма“. Неин автор  е Иван Ангелов, режисьор е Асен Блатечки, сценографията е дело на Анелия Райкова.  На сцената ще видим актьорите Станимир Гъмов, Асен Блатечки, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова. Спектакълът доказва, че омразата те научава да мразиш, а любовта те научава на любов.

Забавната, пикантна и колоритна семейна история поставя редица актуални въпроси, свързани с различните и различното в днешно време. В крайна сметка смехът разтоварва, но и отваря широк хоризонт за размисъл, а зрителите за поред път се убеждават, че омразата учи на омраз, а любовта – на любов.

Комедията „Баща ми се казва Мария”

КОГА: 18 март 2023 от 19.00 ч.

КЪДЕ: VHS Praterstern, Praterstern 1

Билети може да закупите онлайн ТУК

Събитие във Фейсбук ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации