5.3 C
Виена
вторник, 19 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаАктьорите Асен Блатечки и Николай Урумов гостуват във Виена с постановката "Хайде...

Актьорите Асен Блатечки и Николай Урумов гостуват във Виена с постановката „Хайде да убием Матилда“

-- Реклама --

Екипът на „Нещо различно” отново се е погрижил да обогати културния живот на българската общност във Виена. Новият театрален сезон обещава да е интересен, вълнуващ и пълен с изненади. Всичко започва на 21 октомври, когато актьорите Асен Блатечки и Николай Урумов гостуват в австрийската столица с театралната постановка „Хайде да убием Матилда”.

„Това е спектакъл за верността и предателството, лъжата и изневярата, за cмелостта да натиснеш спусъка и да cе cбогyваш c илюзиите cи. Сюжетът обаче е пълен c неочаквани обрати, които предизвикват голям cмяx“. Това издават в аванс организаторите на събитието.

На сцената – крими-спектакъл

Асен Блатечки, Николай Урумов и… един пистолет са главните действащи лица в лиричната комедия „Хайде да убием Матилда“ на автора и режисьор Орлин Дяков.
Историята започва по един наглед обикновен начин – с двама мъже и една пейка в парка. Налудничавите идеи на единия, в комбинация с оръжието на другия, довеждат до редица интересни случки, породени от действията на една жена – за единия тя е съпруга, а за другия – любовница… Така започва одисея, колкото мрачна, толкова и комична, в която двамата потърпевши обединяват силите си, за да достигнат до идеалната цел, изпълнението на която да ги избави от неволите – убийството на Матилда!

Асен Блатечки и Николай Урумов от години си партнират на сцената, а приятелството им в театъра и в живота е гарант за успеха на съвместните им проекти. Безспорният актьорски талант на двамата преобразява с усмивка кроежите за убийството на Матилда в психологическа и реална история, в която неочакваните обрати гарантирано ще развеселят и развълнуват зрителите.

„Хайде да убием Матилда“, комедия

Авторски спектакъл на Орлин Дянков

Режисьор: Николай Урумов

Музика: Пламен Мирчев-Мирона

КОГА: 21.10.2022 г.(петък) от 19.30 ч.

КЪДЕ: VHS Praterstern, Praterstern 1, 1020 Виена

Билети могат да бъдат закупени предварително онлайн ТУК и ТУК.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации