14.3 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияДобрата продуктова фотография е задължителна за успешния бизнес

Добрата продуктова фотография е задължителна за успешния бизнес

Във виртуалния свят детайлите имат значение и добрата снимка определя решенията на клиентите

-- Реклама --

Ако има нещо по-лошо от липсата на снимка, то това е лошата снимка. Тези думи важат с пълна сила за онлайн магазините, брошури, каталози, уеб сайтове. Когато потребителите не могат да пипнат, помиришат, разгледат, опитат  желаната стока, добрата снимка им дава нужната информация. Тя трябва не само да привлече вниманието им, но и да го задържи, да представи качествата на продукта и да мотивира клиентите да направят своя избор.

Нашият сънародник Красимир Кънчев живее от дълги години в Грац и притежава модерно студио за продуктова фотография. С годините той усъвършенства фотографските си умения, посещава Академията за приложна фотография и редица професионални курсове и обучения. Основен фокус в работата му е продуктовата и рекламна фотография. Красимир Кънчев знае как точно да разположи кутийката с крем, под какъв ъгъл да заснеме бижутата или как да освети дрехата, така че те да бъдат привлекателни и да подчертават качествата си.

Ако имате бизнес във виртуалния свят и искате вашите артикули да се отличават с естетична визия и да „грабват очите” на пренаситените потребители, доверете се на неговия професионализъм и опит. Може да му изпратите продуктите и да получите снимките независимо дали сте в Австрия или в друга държава.

Професионално направеният кадър се запомня лесно. Не пропускайте своя шанс да направите добро първо впечатление с красива и въздействаща рекламна визия.

С Красимир Кънчев може да се свържете по някой от следните начини:

Имейл: info@pulseoflight.com

Тел: +436647823144 (WhatsApp, Viber)

Skype: Krasimir Kanchev

FacebookPulse_of_Light_Studio

Уебсайт: www.pulseoflight.com

платено съдържание

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации