6.8 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияИзбори 2 октомври 2022: Среща с Надежда Йорданова и Христо Иванов във...

Избори 2 октомври 2022: Среща с Надежда Йорданова и Христо Иванов във Виена

-- Реклама --

След д-р Александър Симидчиев и Елисавета Белобрадова, които гостуваха на българите в Австрия предизборно миналата година (12.06.2021 и 22.10.2021), в края на септември във Виена отново ще дойдат представители на коалиция „Демократична България”. Този път гости ще бъдат Христо Иванов – председател на Движение „Да, България!“, съпредседател на коалиция „Демократична България“, кандидат за народен представител в 24 МИР-София и Пловдив и Надежда Йорданова – бивш министър на правосъдието, член на Изпълнителния съвет на „Да, България!“ и водач на листите на ДБ в 23 МИР- София и Русе.

Още при първата си среща с българската общност на 24 февруари 2017 г. Христо Иванов каза категорично: „Ние не сме тук, за да ви убеждаваме да се върнете в България, а да се опитаме заедно да изградим работещи връзки между българските общности зад граница. Вие сте не само най-големият чуждестранен инвеститор, но и ценен национален ресурс, който трябва да се използва за благото на страната ни.”

_______________

Христо Иванов пред българите във Виена: Искам да направим България нормална държава

_______________

Пет години по-късно от ДБ продължават да развиват контактите си с българските общности в чужбина. „Ние вярваме в Голямата България – в идеята, че България е навсякъде, където има българин”. Двамата кандидат-депутати пристигат във Виена, за да разговарят отблизо със сънародниците си.  „Дискусията във Виена е възможност да чуем отблизо гласа на тези, които са далеч, но никога не напускат България със сърцето си, не спират да търсят решения за проблемите ѝ и приложение за ресурсите ѝ, да бъдат критични и информирани, загрижени и настоятелни за бъдещето ѝ на правова, свободна, демократична и конкурентоспособна държава и съюзник”. 

Ако искате да зададете своите въпроси, да направите предложения, да дискутирате по актуални политически теми, заповядайте на срещата с Надежда Йорданова и Христо Иванов на 19 септемри във Виена.

КОГА: 19 септемри 2022 от 19.30 ч.

КЪДЕ: Markhof – Das Dorf in der Stadt

Markhofgasse 19, 1030 Виена

Обществен транспорт: U3 Schlachthausgasse (изход Markhofgasse) или трамвай 18 до спирка Schlachthausgasse.

__________________

Още по темата:

Д-р Александър Симидчиев: Трябва да знаем къде отива всяка стотинка, вложена в системата, и колко здраве връща обратно

Елисавета Белобрадова във Виена: Хората имат нужда от спокойствие и предвидимост

Избори 2021: Демократична България е първа политическа сила в Австрия

Ето за кого дадоха своите гласове българите в Австрия на 14 ноември

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации