17.2 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияПредставителки на общинската администрация в София и Своге се срещнаха с кмета...

Представителки на общинската администрация в София и Своге се срещнаха с кмета на Баден

-- Реклама --

„Комуникации и лидерство”, „Разликата между лидерство и управление”, „От лидерство и управление към собственост и собствена отговорност” бяха част от темите на четиридневния семинар за обучение на жени, заемащи ръководни позиции в административни структури. Той се проведе в Баден от 8 до 12 юли, а гостите бяха дами от Своге и София, които работят в общинската администрация. Събитието бе организирано от Елизабет Блайкер и Петронел Петров от Европейския мениджмънт център, съвместно с Хелмут Пренер от COS Group International GmbH Austria.

Европейският мениджмънт център има за основна цел да подготвя и подпомага фирми, организации и лица в техния стремеж към професионално и личностно утвърждаване в една силно конкурентна среда, където основно правило е практическият интерес на всеки един субект.

От години Европейският мениджмънт център провежда обучителни практически програми за висш и среден персонал на фирми, институции и организации от България, в партньорство с австрийски институции и компании.

Обучителна програма по лидерство

Основни лектори в интензивната обучителна програма бяха Норберт Улбинг, Максимилиан Фьодингер и Петрослав Петров. В приятелска и непринудена атмосфера те предадоха на участничките основните принципи и основи на лидерството в един модерен и бързоразвиващ се свят.

Особено ценна за участниците в семинара бе срещата с кмета на Баден Щефан Сциручек, на която бяха обсъдени добри практики от австрийски и български общини.

Позитивни оценки

„Аз и Елизабет Блайкер сме изключително удовлетворени от събитието. Щастливи сме, че отзивите на участничките са изцяло позитивни, което още веднъж доказва ползата от подобни обучителни програми”, сподели за Меланж Булгарен Петрослав Петров, ръководител на Европейският мениджмънт център. Според него този тип отворени формати за обучение дава възможност за ценна обмяна на опит и сближаване на български и австрийски общини.

Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации