21.5 C
Виена
четвъртък, 30 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияZENIRA CAMPS - езикови лагери на българското Черноморие

  ZENIRA CAMPS – езикови лагери на българското Черноморие

  Ако сте сред родителите, които все още се чудят как най-добре да организират лятото на децата си, екипът на ZENIRA CAMPS ви предлага решение две в едно – забавен летен лагер край морето и езикови курсове.

  -- Реклама --

  Лятото е време за забавление и почивка, но и време за нови знания и приятелства. Ето как може да комбинирате всичко в летните езикови лагери на ZENIRA.

  Do you speak English?

  Езиковият лагер с английски The British Summer Camp in Bulgaria е предназначен за деца между 9- 15 год., които искат да съчетаят почивката на морето с езиков курс по английски език.

  Програмата на лагера комбинира обучение по английски език с преподаватели от Англия, спорт и различни занимания на открито, море и плаж.

  В The British Summer Camp in Bulgaria малчуганите практикуват английски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Англия или Америка, но остават близо до дома и близките си. Децата бързо се убеждават, че ученето  в ZENIRA CAMPS е различно от това в училище!

  Лагерниците и родителите, които вече имат опит с езиковите лагери на ZENIRA, споделят за чудесните резултати от ваканцията в The British Summer Camp – нови стабилни знания по английски, нови приятели, нови преживявания и спортни постижения. Сред тях има вече и деца на много наши сънародници, които живеят в Австрия и които с нетърпение очакват лятото, за да срещнат отново с екипа на ZENIRA, със старите си приятели и в същото време да открият нови приключения и познанства.

  Тази година лагерът стартира в края на юни и се провежда със следните начални дати:

  26 юни, 10 юли, 24 юли и 7 август

  За повече подробности и записване ТУК.

  Sprichst du Deutsch?

  От лятото на 2022, поради многото запитвания от родители и нарастващото значение на немския език в Европа, ZENIRA CAMPS организира единствения в България езиков лагер с немски език Sommer Camp mit Deutsch.

  Програмата на немския лагер е подходяща за деца от 10-16 год. с ниво на владеене на немски език от А2-С1. Тя комбинира интензивна подготовка по немски с преподаватели от Германия и Австрия и активна почивка на морето с много спортни занимания и забавления.

  Немският е труден за овладяване, но в непринудена среда и с помощта на непрекъснатата комуникация с немскоговорящия екип напредъкът е неусетен и забавен!

  Началната дата на немския лагер е от 21 август -3 септември 2022.

  И нещо много специално

  ПРОГРАМА МЛАД МЕНТОР С НЕМСКИ ЗА ДЕЦА НАД 15 години

  от 21 август до 3 септември 2022

  Деца, които владеят отличен немски (сигурни сме, че не са малко) и са навършили 15 години могат да се присъединят към лагера като част от Менторската програма, която позволява на всяко дете да открие и доразвие своите силни качества. Целта на програмата е чрез трупане на опит и поемане на отговорност младите хора да се насърчат да развиват своите организаторски способности, умения за общуване с хора на различна възраст и с различни възгледи, да се научат  да прилагат дипломатичен подход при всяка ситуация, да изяват своята креативност, артистичност и емоционалност.

  ОЩЕ НОВОСТИ в ZENIRA CAMPS

  Това лято екипът на ZENIRA CAMPS е подготвил за децата още новости и изненади!

  От тази година децата и в двата лагера имат възможност да се включат в занимания по голф, скейтборд или BMX (освен добре познатите от миналите лета плажен волейбол, тенис, плуване, сърф, футбол, мултиспорт).

  За децата, които живеят в чужбина, лагерите са възможност да прекарат част от ваканцията си със свои връстници в България, а родителите им да са спокойни, че за тях се грижат опитни преподаватели, аниматори и възпитатели.

  В YouTube канала на ZENIRA CAMPS може да видите как минават дните в лагера, както и първите епизоди на специалния Podcast.

  Екипът на ZENIRA CAMPS очаква с нетърпение лятото и началото на тазгодишните езикови лагери.

  „Ще се радваме да посрещнем и нови българчета от Австрия!”,

  споделят Ирина, Мария и Биляна, които организират тази прекрасна възможност за летен отдих.  

  За повече информация

  за летен езиков лагер с английски език ТУК

  за летен езиков лагер с немски език ТУК

  За повече информация относно процедурата за записване може да се обръщате към:

  Мария Николаиду на тел: 03592 / 90 777 20 или booking@zenira.bg

  Може да направите записване онлайн тук: The British Summer Camp или Sommer Сamp mit Deutsch

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации