23.6 C
Виена
неделя, 28 април, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеКамен Донев представя най-новия си моноспектакъл във Виена

Камен Донев представя най-новия си моноспектакъл във Виена

-- Реклама --

Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: „Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…

Камен Донев обича да задава въпроси. Понякога от тях става весело, понякога хората се замислят, но често от тях и боли. Боли и от отговорите, но публиката ги преглъща със смях и излиза от залата някак пречистена.

Новият авторски моноспектакъл „Лекция №3 „Възгледите на един учител: ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО“ идва след огромния успех на първите две части, които донесоха на актьора освен любовта на хиляди зрители, също и куп награди.

„В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.“

След като десетки българи в Австрия се насладиха на забавните „Лекция № 1 за народното творчество“ и „Лекция № 2 за всеобщата просвета“, идва ред и на третата лекция. В нея Камен Донев отново успява да разкаже истината в своя неподражаем стил, лексика и самоирония. Този път той се спира на важни неща като „съдържанието, формата, намеренията и видоизмененията”.

Първите две заглавия донесоха на Камен Донев редица награди за мъжка роля, награди на публиката за авторски спектакъл, както и за най-музикален и пеещ актьор.

Камен Донев гостува във Виена благодарение на „Нещо различно”.

Камен Донев – Лекция 3 „За силата на словото“

КОГА: 29. Май 2022 г. от 19.30 ч.

КЪДЕ: VHS RudolfsheimSchwendergasse 41 1150 Wien

Побързайте да закупите билети https://bit.ly/36GKLs2

Повече информация за събитието ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации