6.6 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияФилмът на Ники Илиев "Завръщане 2" идва във Виена

Филмът на Ники Илиев „Завръщане 2“ идва във Виена

Само няколко дни след премиерата си в България втората част на филма "Завръщане" ще бъде представен и във Виена

-- Реклама --


Как се стигна до втора част на филма „Завръщане“, най-гледаният български филм за 2019/2020, и какво се случва с приятелите, събрали се след 20 години в Пловдив? Това можем да разберем лично от режисьора Ники Илиев и един от главните герои – Александър Кадиев, които пристигат във Виена, за да представят лентата.

Романтичната комедия на режисьора Ники Илиев отново събира Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова и Клоуи Рахал.

Във втората част геройте отново са заедно този път на морето, за да помогнат на Бранимир/Башар Рахал/. Целта им е да запазят незастроения плаж, който той притежава и заведението му там, за да може да остане непокътнат и да се превърне в тяхното място, където да се събират всяко лято.
За да постигнат целта си Деян/Бойко Кръстанов/, Виктор/Орлин Павлов/, Алекс/Ники Илиев/ и Бранимир трябва да участват в завършването на първият пълнометражен филм на Ачо/Сашо Кадиев/, в който той е главен актьор, сценарист и продуцент. Филм, който е спрял снимки заради липса на бюджет и единствения начин да бъде реализиран е ако приятелите му помогнат с каквото могат. Ако филмът стане успешен, те ще могат да откупят плажа и заведението обратно.


Тъй като никой от тях няма опит в киното това води до редица комични ситуации. Също така, обаче, тяхната саможертва води и до усложняване на взаимоотношенията им с половинките. Виктор е в подготовка на сватбата си с Лора/Диляна Попова/, която бива поставена под въпрос заради действията им и заради пораждащия се на ново любовен триъгълник между тях двамата и Деян. Алекс се отказва да помага на Дара/Евелин Костова/ със съзтезанието й по танци и това води до проблеми във връзката й. На всичкото отгоре Карина/Клоуи Рахал/ се оказва бременна от сина на Ачо, Ангел, което кара самия Ачо да изпадне в трайна творческа депресия за това, че ще стане дядо прекалено млад. Самата Карина, както и останалите ще се притеснява как да съобщи новината на баща си и дали изобщо да се стига до там….

ЗАВРЪЩАНЕ 2 – България, 2021г.,107 мин., романтичен, комедия

КОГА: 19.02.2022 г. от 13.00 ч.

КЪДЕ: Metro Kinokulturhaus

Johannesgasse 4

1010 Виена

Билети на цена от 10 евро могат да се закупят на касите на киното преди прожекцията или да се запазят предварително на имейл reservierung@filmarchiv.at или телефон 01 5121803.

Филмът ще бъде излъчен със субтитри на английски език.

Прожекцията се организира от БКИ“Дом Витгенщайн“.

За повече информация ТУК.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации