22.2 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеOnline Poduim - вашият водач в света на дигиталната трансформация

Online Poduim – вашият водач в света на дигиталната трансформация

-- Реклама --

Имате малка фирма и развивате собствен бизнес в Австрия. Всичко върви добре, но усещате, че можете повече. Как обаче да постигнете по-добри резултати?

Чувате, че чрез дигитализиране на малкия и среден бизнес могат да се постигнат чудесни резултати. Но как? И какво на практика означава това?

Социални медии, трансформация, дигитален маркетинг… Чувствате се изгубени в джунглата от нови технологии и изисквания?

Online Poduim  в помощ на малкия бизнес

Отговори и решения на всички тези ваши въпроси и проблеми може да ви предложи нашата сънародничка Маргарита Мишева. Тя има повече от 10 години опит в разработването на уебсайтове и предлага консултации по дигитализация и комуникации. Убедена е, че „дигиталната трансформация е важна за малкия и среден бизнес, защото помага на предприемачите да повишат продуктивността и да намалят разходите. По този начин не само се увеличава печалбата, но и се постига устойчиво развитие и успех”.

Чрез своята консултантска агенция Online Poduim  Маргарита Мишева предлага на малките фирми различни възможности да оптимизират бизнеса си.

Бъдете видими!

Представете своя бизнес чрез оригинален видео материал, специално създаден за вас. Застанете пред камерата и разкажете как сте започнали, какво предлагате, с какво сте различни. По този начин ще достигнете до много широка аудитория, която ще се запознае с вашите стоки и услуги.

Д-р Людмила Цалбрукнер представя услугите в своя кабинет по естетична медицина

Специалистите от  Online Poduim не само ще изработят видеото за вас, но и ще ви помогнат да го разпространите в социалните мрежи.

Повече подробности за услугата Vorhang Auf! Ще намерите ТУК.

________________________________

Маргарита Мишева: Дигитализацията открива нови големи възможности пред малкия и среден бизнес

________________________________

 Научете как да използвате дигиталните технологии

Специализираните уъркшопове, предлагани от д-р Маргарита Мишева, ще ви помогнат да се ориентирате в джунглата на модерните термии и технологии. Веднъж за винаги ще разберете как и защо се използват различните платформи, как да оптимизирате бизнес процесите на ежедневно ниво така че да намалите разходите и увеличите продуктивността.

Имате възможност да изберете между различни курсове, но най-важното е, че ще получите индивидуален съвет, съобразен с особеностите на вашата фирма.

Всички подробности за предлаганите курсове ще намерите ТУК.

С Маргарита Мишева може да се свържете на телефон +43 650 32 113 13 или

имейл digital@online-podium.at

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации