20.1 C
Виена
понеделник, 27 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияГледайте безплатно филма на Ники Илиев "Нокаут или Всичко, което тя написа"

  Гледайте безплатно филма на Ники Илиев „Нокаут или Всичко, което тя написа“

  -- Реклама --

  ГледамБГ дава възможност на българите в Австрия да гледат в събота, 10 юли, безплатно филма „Нокаут или всичко, което тя написа“

  След околосветското си пътешествие най-голямата платформа за легално гледане на български филми се завръща в Австрия. ГледамБГ  представя „Нокаут или всичко, което тя написа“ (2018) по сценарий и режисура на Ники Илиев. Лентата може да се гледа безплатно на територията на алпийската република на 10 юли 2021 г (събота).

  Удостоен с Награда за актьор (Гари Дордън) на „Сий ийст“ в (Париж, Франция, 2018), Награда за актьор (Гари Дордън) на Гваделупа МФФ (Гваделупа, 2018), Награда за актьор (Гари Дордън) на Исхия МФФ в (Исхия, Италия, 2018), Награди за независими филми в (Лос Анжелис, САЩ), както и Награда за най-добър режисьор от Международния филмов фестивал в Манхатън, филмът излиза от рамките на комерсиалното. Той поставя темата за различните, отритнатите и неприетите от обществото под светлините на прожекторите.

  Историята

  След редица травми, нанесени му на ринга, Арън се е оттеглил от професионалния спорт, след като е обявен за психически нестабилен. Той се среща с Жана – момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда. Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби, братът на Жана. Той е млад боец, който се опитва да използва ситуацията в негова полза и да върне Арън на ринга срещу себе си. Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана, и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие.  У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство за вина относно това, което прави.

  Участват Орлин Павлов, Саня Борисова, Гари Дордън, Башар Рахал, Джеймс Туминиа, Диана Любенова, Александър Кадиев и др. Филмът е българо-американска продукция, като голяма част от него е снимана именно в Ню Йорк. А повече за процеса на заснимане и нови творчески проекти ще разберете в интервюто с Ники Илиев.

  Как можем да гледаме филма безплатно от вкъщи?

  Българите в Австрия могат да гледат „Нокаут или всичко, което тя написа“ благодарение на най-мащабната платформа за легално гледане на български филми „Гледам БГ“.

  Филмът ще бъде достъпен за територията на Австрия от 00:00ч. до 23:59 ч. в събота, 10.07.2021 г. на следния линк: 

  https://gledam.bg/programs/melange-bulgaren

  Филмът е на английски език и със субтитри на български.

  Сценаристът и режисьор Ники Илиев даде специално интервю за Меланж Булгарен, в което разказа любопитни подробности за заснемането на филма.

  Ники Илиев, актьор и режисьор: „Нокаут“ е филм за нещата, които ме интересуват

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации