1.1 C
Виена
сряда, 6 декември, 2023
spot_img
НачалоAвстрияКъде във Виена можем да гледаме на открито мачовете от Европейското първенство

Къде във Виена можем да гледаме на открито мачовете от Европейското първенство

-- Реклама --
снимка © Niko Ostermann

Футболните емоции отново ни завладяват! След като дълго време стояхме по домовете, сега ни се иска да споделим радостта от спорта с приятели. Времето става все по-горещо и ние все по-често поглеждаме навън в търсене на подходящи места на открито, където да гледаме футболните мачове.

Заведенията вече работят до 00.00 ч, което дава възможност на феновете да се насладят на играта в някоя бирария или приятно заведение с градина. Максимално допустимият брой хора на една маса навън вече е 16 човека, а вътре – 8. Не забравяйте, че при всички случаи е необходим документ, удостоверяващ, че сте преболедували Ковид, че сте ваксиниран или имате негативен тест.

Във Виена има доста места, които предлагат чудесни условия за споделяне на футболната радост.

Пратер: „Gemma Fußball schauen“

Най-голямото пространство за гледане на мачовете тази година ще бъде в Пратера. 650 места са на разположение на площ от 3 300 кв.м. Входът за зоната е безплатен като посетителите се допускат след представяне на докумет за 3G (преболедувал, ваксиниран, негативен тест). Футболните двубои се следят на 15 кв.м LED екран със съответното професионално озвучаване. Във ВИП зоната или от специални пунктове желаещите могат да си купят нещо за пийване и хапване. Ако искате да поканите приятели, колеги, бизнес партньори добре е  предварително да резервирате маса – v.vetter@laola1.at или 0664 603 1417 74.

Предварителните резервации са препоръчителни.

Адрес: Prater 97, 1020

Друга възможност в района на Пратера е заведението Der Garten, което се отличава с богат асортимент бира.

Адрес: Spenadlwiese, 1020

EM-Quartier im WUK

Едно от най-популярните места за споделено гледане на футболните първенства е дворът на WUK. Срещите ще бъдат предвани пряко в HD формат.

Адрес: Währinger Straße 59, 1090 Wien

U6, 40, 41, 42, 40A – Station Währinger Straße/Volksoper
5, 33 – Station Spitalgasse

Ако държите да сте в 9 район, пробвайте и в двора на Alte AKH. В осми район близо до Lerchenfelder Gürtel е и препоръчваното от Radio Wien заведение Chelsea. Двубоите могат да се проследят както в залите на заведението, така и на четири екрана в градината.

Адрес: U-Bahnbögen 29-30, 1080

Полезни адреси на български фирми, специалисти, организации и институции в Австрия

Абонирайте се за безплатния месечен електронен бюлетин на Меланж Булгарен

Augarten

На вълнуващите срещи може да се насладите и в парка Аугартен. Wiener Augarten кани футболните фенове да гледат срещите в приятелска атмосфера с вкусни регионални и сезонни специалитети.

Адрес:  Obere Augartenstraße 1A, 1020 

Zum Leopold

Schottenring

Съвсем в центъра на Виена, в близост до централната сграда на Виенския университет има още едно приятно място за споделяне на футболните страсти. Заведението Zum Leopold е отделило достатъчно място за феновете, които могат да следят играта на голям екран, наслаждавайки се на студена бира и вкусна регионална кухня.

Адрес: Schottengasse 7, 1010

Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации