-1.5 C
Виена
четвъртък, 30 ноември, 2023
spot_img
НачалоAвстрияВиенаВиена е най-желаната туристическа дестинация за 2021 г.  

Виена е най-желаната туристическа дестинация за 2021 г.  

-- Реклама --

Наградата на луксозната туристическа мрежа “Traveler Made” ® за най-търсена дестинация през 2021 г. отива във Виена. В надпреварата за приза „Най-предпочитана дестинация“ Виена се наложи над Цюрих, Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия.

Traveler Made ® е една от водещите мрежи в луксозната туристическа индустрия. Тя обхваща около 450 луксозни туристически агенции и 3500 от така наречените „Луксозни туристически дизайнери“ в 71 държави, които са най-важните мултипликатори в сегмента на луксозните пътувания. „Виенски туризъм“ е партньор на тази мрежа от 2019 г.

Полезни адреси на български фирми, специалисти, организации и институции в Австрия

Абонирайте се за безплатния месечен електронен бюлетин на Меланж Булгарен

Виенски предимства

С избора за „Най-желана луксозна дестинация 2021 г.“ са оценени усилията на Виена да се позиционира като международна дестинация за луксозни пътувания. Австрийската столица предлага всичко, което луксозните туристи търсят: ексклузивност, уникалност и изключително високо качество във всички области. В избора за най-желана дестинация Виена се наложи над Цюрих, Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия, съобщават от общинското предприятие „Виенски туризъм“

снимка © Schaub-Walzer / PID

Резултати от работата на общинското предприятие „Виенски туризъм“

Освен отличните предложения и условия за луксозен туризъм в австрийската столица, решаващ фактор за първото място в класацията е и активното участие на общинското предприятие „Виенски туризъм“. Дори по време на пандемията туристическото предприятие успя да използва успешно дългогодишния си опит в тази сфера и не е спряло да работи с пълна сила за развитието на града като туристическа дестинация, като влага креативност в бъдещи проекти за успешно рестартиране на туристическия бизнес. Изборът на най-популярната луксозна дестинация през 2021 г. е голяма чест и важен сигнал към силно търсената целева група луксозни туристи, които са от стратегическо значение за цялата дестинация, заявява директорът на „Виенски туризъм“ Норберт Кетнер.

Информацията е предоставена от

Бюро за международни връзки на Община Виена в София

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации