20.4 C
Виена
четвъртък, 7 юли, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияВиенаВиена е най-желаната туристическа дестинация за 2021 г.  

  Виена е най-желаната туристическа дестинация за 2021 г.  

  -- Реклама --

  Наградата на луксозната туристическа мрежа “Traveler Made” ® за най-търсена дестинация през 2021 г. отива във Виена. В надпреварата за приза „Най-предпочитана дестинация“ Виена се наложи над Цюрих, Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия.

  Traveler Made ® е една от водещите мрежи в луксозната туристическа индустрия. Тя обхваща около 450 луксозни туристически агенции и 3500 от така наречените „Луксозни туристически дизайнери“ в 71 държави, които са най-важните мултипликатори в сегмента на луксозните пътувания. „Виенски туризъм“ е партньор на тази мрежа от 2019 г.

  Полезни адреси на български фирми, специалисти, организации и институции в Австрия

  Абонирайте се за безплатния месечен електронен бюлетин на Меланж Булгарен

  Виенски предимства

  С избора за „Най-желана луксозна дестинация 2021 г.“ са оценени усилията на Виена да се позиционира като международна дестинация за луксозни пътувания. Австрийската столица предлага всичко, което луксозните туристи търсят: ексклузивност, уникалност и изключително високо качество във всички области. В избора за най-желана дестинация Виена се наложи над Цюрих, Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия, съобщават от общинското предприятие „Виенски туризъм“

  снимка © Schaub-Walzer / PID

  Резултати от работата на общинското предприятие „Виенски туризъм“

  Освен отличните предложения и условия за луксозен туризъм в австрийската столица, решаващ фактор за първото място в класацията е и активното участие на общинското предприятие „Виенски туризъм“. Дори по време на пандемията туристическото предприятие успя да използва успешно дългогодишния си опит в тази сфера и не е спряло да работи с пълна сила за развитието на града като туристическа дестинация, като влага креативност в бъдещи проекти за успешно рестартиране на туристическия бизнес. Изборът на най-популярната луксозна дестинация през 2021 г. е голяма чест и важен сигнал към силно търсената целева група луксозни туристи, които са от стратегическо значение за цялата дестинация, заявява директорът на „Виенски туризъм“ Норберт Кетнер.

  Информацията е предоставена от

  Бюро за международни връзки на Община Виена в София

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации