5.7 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалосъбитияТрансформираща подкрепа за по-добър живот от Меги

Трансформираща подкрепа за по-добър живот от Меги

-- Реклама --

Когато търсите източник на нова енергия, нетрадиционни методи за лечение и възстановяване от различни заболявания, Миглена Костова може да ви помогне.

Тибетски лечебни практики

Миглена Костова  е завършила Тибетската академия и има специализация по тибетски лечебни практики и лечение чрез енергизиране и възстановяване с вибрационен масаж на главата и цялото тяло. Може да приложи на практика регресионна терапия, която помага за разрешаването на здравословни и житейски проблеми.

Когато тялото заболее или хроничните заболявания се обострят след енергиен срив, т.е. жизнената енергия падне, терапевтката може да отстрани енергийните блокажи, да премахне негативните ментални програми и да повиши вибрацията на органите и системите в тялото като зададе оздравителни настройки, с които започва възстановителният процес.

Енергийно заредени картини

Картините на Миглена Костова са заредени с енергия и имат терапевтично действие, носейки хармония и любов в офиса, дома и отделния човек. Те вдъхновяват за позитивни промени, служат като енергиен предпазващ щит и за инструмент за трансформация.

Регресионна терапия

Регресионната терапия е вид модерна психотерапия, която облекчава душевни рани и намалява тяхното значение в живота. Важно е при регресията да се преживее първопричината за породения страх, състояние на тревожност, негативни поведенчески модели, неуспехи в личния живот и бизнеса, невъзможност за себереализация и много видове фобии. Миглена Костова провежда лечебна и изследователска регресия като сеансът е с продължителност от четири до пет часа.

Как да се свържете?

Час за безплатна първа консултация може да запишете ТУК.

Повече за Миглена Костова, нейното образование, способности и възможности за лечение може да научите ТУК.

Последвайте я и във Фейсбук на страницата „Енергийна лечебница и регресионна терапия“ ТУК.

Тел: + 43 699 10 53 27 41

Имейл: miglena.kostova66@gmail.com

Миглена Костова прилага регресионна терапия, ченълинг, зареждане на амулет. Тя е спиритуален мастер и мастер по келтска магия.

Платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации