20.4 C
Виена
четвъртък, 7 юли, 2022
spot_img
Още
  НачалосъбитияТрансформираща подкрепа за по-добър живот от Меги

  Трансформираща подкрепа за по-добър живот от Меги

  -- Реклама --

  Когато търсите източник на нова енергия, нетрадиционни методи за лечение и възстановяване от различни заболявания, Миглена Костова може да ви помогне.

  Тибетски лечебни практики

  Миглена Костова  е завършила Тибетската академия и има специализация по тибетски лечебни практики и лечение чрез енергизиране и възстановяване с вибрационен масаж на главата и цялото тяло. Може да приложи на практика регресионна терапия, която помага за разрешаването на здравословни и житейски проблеми.

  Когато тялото заболее или хроничните заболявания се обострят след енергиен срив, т.е. жизнената енергия падне, терапевтката може да отстрани енергийните блокажи, да премахне негативните ментални програми и да повиши вибрацията на органите и системите в тялото като зададе оздравителни настройки, с които започва възстановителният процес.

  Енергийно заредени картини

  Картините на Миглена Костова са заредени с енергия и имат терапевтично действие, носейки хармония и любов в офиса, дома и отделния човек. Те вдъхновяват за позитивни промени, служат като енергиен предпазващ щит и за инструмент за трансформация.

  Регресионна терапия

  Регресионната терапия е вид модерна психотерапия, която облекчава душевни рани и намалява тяхното значение в живота. Важно е при регресията да се преживее първопричината за породения страх, състояние на тревожност, негативни поведенчески модели, неуспехи в личния живот и бизнеса, невъзможност за себереализация и много видове фобии. Миглена Костова провежда лечебна и изследователска регресия като сеансът е с продължителност от четири до пет часа.

  Как да се свържете?

  Час за безплатна първа консултация може да запишете ТУК.

  Повече за Миглена Костова, нейното образование, способности и възможности за лечение може да научите ТУК.

  Последвайте я и във Фейсбук на страницата „Енергийна лечебница и регресионна терапия“ ТУК.

  Тел: + 43 699 10 53 27 41

  Имейл: miglena.kostova66@gmail.com

  Миглена Костова прилага регресионна терапия, ченълинг, зареждане на амулет. Тя е спиритуален мастер и мастер по келтска магия.

  Платено съобщение

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации