23.6 C
Виена
неделя, 28 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияНа 3 март гледаме безплатно в Австрия филма "Воевода"

На 3 март гледаме безплатно в Австрия филма „Воевода“

-- Реклама --

След като българите в Австрия имаха възможност да гледат безплатно филма „Доза щастие“, сега отново благодарение на платформата gledam.bg те ще могат да видят и историческата лента „Воевода“.

Филмът на режисьорката Зорница София е създаден по едноименния разказ на Николай Хайтов. Той проследява истинската история на Румена войвода (Зорница София) – майка, принудена да изостави семейството си и да предвожда чета, която раздава свое правосъдие в  поробена от Османската империя България.

В чест на националния празник филмът „Воевода“ ще бъде излъчен на 3-ти март безплатно за читателите на Melange Bulgaren, които се намират на територията на Австрия от 00:00ч. до 23:59 ч., в най-мащабната платформа за легално гледане на български филми „Гледам БГ“.

Линкът към прожекцията ще бъде активен само на 3-ти март 2021г. www.gledam.bg/programs/voevoda_austria


Зорница София, режисьор: Румена войвода олицетворява непримиримостта в отстояването на правдата


Melange Bulgaren и „Гледам БГ“, организират специална игра за българската общност в Австрия.

Участвайте и десетима от вас ще спечелят код с намаление 25% за тримесечен абонамент за най-новата платформа за български филми и театрални представления.

Условия на играта:

  • Харесайте публикацията във Фейсбук.
  • Оставете коментар под поста на Melange Bulgaren във Фейсбук, в който споделяте заглавието на ваш любим български филм и любима реплика от него.

Тегленето и обявяването на печелившите ще се състои в петък, 5. Март. Десетима от вас ще получат 25% намаление за тримесечен абонамент (общата стойност на абонамента с 25% намаление е 7,99 евро). От екипа на “Гледам БГ” ще се свържат с щастливците.

ГледамБГ е най-мащабната платформа за легално гледане на български филми, нови и стари. Всяка седмица се качват по три нови заглавия. Целта ѝ е да обедини на едно място старите класики и новите български филми, както и да представя театрални спектакли.

Филмите могат да бъдат наети за 48 часа или човек да си направи месечен абонамент на стойност 7,99лв. т.е. 4 евро. Качеството на всички стари произведения в платформата е най-доброто за момента. То може да се подобри чрез още по-сериозна дигитализация, но това изисква много ресурси и засега държавата не инвестира в тази насока.

Съдържанието може да се гледа на територията на Европа, САЩ и Канада.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации