12.1 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияОнлайн кариерен форум представя възможностите за работа в България

Онлайн кариерен форум представя възможностите за работа в България

-- Реклама --

 

В последните години стана традиция през януари да се провежда форум, посветен на възможностите за работа в България. Събитието привличаше интереса както на студенти, така и на хора с опит, които искат да развиват кариерата си в родината, и бе организирано от Службата по трудови и социални въпроси към Посолството на Република България във Виена.

Поради епидемологичната обстановка, свързана с Ковид 19, следващата година в залите на Виенската стопанска камара няма да се съберат представители на бизнеса и търсещи работа. Форумът обаче ще се проведе онлайн и този път е организирано от Министерството на труда и социалната политика в България в сътрудничество с Агенцията по заетостта.

Онлайн форум „Кариера в България”

Ако търсите работа в България или сте учащ се, който иска да научи повече за възможностите за кариера в страната, посетете онлайн събитието.

Представители на Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с най-добрите професионалисти в трудовото посредничество на Агенцията по заетостта ще ви предоставят ценна информация за:

  • възможностите за започване или продължаване на професионалната реализация в България;
  • трудовото и социално законодателство в страната;
  • мерките за съчетаване на личния и професионалния живот;
  • програмите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация;
  • данни за условията на живот и работа в страната, в т.ч. средна работна заплата по сектори, средна стойност на наеми и продажна цена на жилища в страната, такси за детски градини и ясли и т.н.

На кариерния форум ще имате възможност да осъществите директен контакт с работодатели, да се информирате за предлаганите от тях работни места и да кандидатствате по обяви за работа.

Събитието е напълно безплатно за всички участници и работодатели.

Кога и къде

Форумът „Кариера в България“ ще се проведе на 12 януари 2021 г. от 10:00 ч. чрез платформата на Европейската комисия – https://www.europeanjobdays.eu/en/events/career-bulgaria.

Ще може да се включите в него от всеки компютър или мобилно устройство с интернет връзка.

Регистрацията за участници и работодатели вече е отворена. Информация за събитието е налична на страницата на платформата на български и английски език тук.

Ако искате и Вие да се включите в организацията, може да попълните кратка анкета от 4 въпроса, с която ще помогнете на организаторите да поканят работодателите в България, към които проявявате интерес. Анкетата е достъпна тук: https://www.umfrageonline.com/s/06661d6.

Може да следите събитието и чрез страницата му във Фейсбук ТУК

__________________

Още по темата:

Виена: Кариерен форум представи възможностите за работа в австрийски компании в България

Австрийски инвеститори в България ще представят работни места на форума „Работа и кариера” във Виена

 

Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации