25.3 C
Виена
четвъртък, 11 август, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияПробен онлайн урок по творческо писане за деца със сценариста Светослав Томов

  Пробен онлайн урок по творческо писане за деца със сценариста Светослав Томов

  -- Реклама --
  Детските главички са дом на толкова много интригуващи истории. Обича ли детете ви да си измисля цветни случки, участва ли във въображаеми филми? А опитвало ли е да ги разкаже на белия лист?
  Днес, когато един вирус сякаш спря света на пауза, имаме огромна нужда да насърчаваме децата ни не само да продължат да фантазират, но и да се научат да разказват фантазиите си и да ги споделят с повече хора. Хубавото е, че има хора, които са ангажирани с каузата да работят с деца и да развиват техните творчески заложби. Такъв е създателят на курса по творческо писане сценаристът Светослав Томов. Той има над петнадесет годишен опит в писането на различни текстове и работа по телевизионни предавания и сериали, сред които: „Забранена любов”, Дървото на живота”, “Откраднат живот”, „Къде е Маги?“. Автор е на драматургични текстове – пиесите „Момиче за всичко“ и “Извънредно положение“.  Завършил е „Социална и политическа психология“. Светослав Томов обича да провокира детското въображение с неочаквани драматургични задачи и да помага на децата да намират себе си, пишейки върху белия лист.
  На 21 ноември той кани всички любопитни палавници на възраст между 10 и 15 години да се присъединят към неговия курс по творческо писане и заедно да създадат първите си шедьоври в думи. Курсът е специално насочен към българчета в чужбина, които имат по-малко възможности да пишат и да се изразяват на родния си език. Знанията, придобити в хода на това обучение, ще бъдат полезни при писането на всеки друг език.
  Пробният урок е безплатен.
  Всички подробности за онлайн курса, както и форма за записване, ще намерите ТУК.

  Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

  Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

  __________________

  Още по темата:

  Деси Гаврилова: „Книговище“ цели да направи четенето привлекателно, желано и споделено удоволствие за българските деца

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации