13.5 C
Виена
четвъртък, 29 септември, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияФото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 3)

  Фото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 3)

  -- Реклама --

  Ето и снимките, които получихме през третата седмица на нашия проект „Фото Mеланж: Есента в моя обектив“. Остават ни само още една галерия – очакваме и вашите кадри на имейл fotomelange@bulgaren.org!

  Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

  Жълто-червена-оранжево-кафява. С пъстри чорапи, с чаша топъл чай, с пълна кошница плодове, с улици покрити с листа. Уморено излегната на припек, щастливо влюбена край езерото, щедро разпиляна в полето. Това е есента. Или поне част от нея. Трудно е да се опише с думи, нo снимките, които са изпратили нашите читатели, ни предават цветовете, очарованието и красотата на този колкото меланхоличен, толкова и мъдър сезон.

  Нашата читателка Милка Рашева ни припомни един цитат на Ралф Уолдо  Емерсън: „Никога  не  пропускайте  да  видите  нещо красиво, защото красотата е почеркът от  ръката  на  Бога!“ Дръжте сетивата си отворени за красивото и хармоничното, ако успеете да го уловите с камерите си, споделете снимката и с нас. Ние ще я публикуваме в последната галерия от нашия проект „Фото Меланж: Есента в моя обектив“ следващата неделя.


  „Есента в моя обектив” е темата, с която Фото Меланж ви предизвиква. Очакваме вашите снимки!

  Фото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 1)

  Фото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 2)


  А сега разгледайте новите кадри. Кликнете върху всеки от тях – така те ще се увеличат и ще можете не само да видите цялата им красота, но и да натиснете бутона „Харесвам“. Без да превръщаме инициативата ни непременно в конкурс, искаме да подарим на първите трима участника, събрали най-много „харесвания“, по една книга.

  Станка Александрова, Ароматно и сгряващо
  Владимир Стоев, Есенна улица, Райнишгасе 1190 Виена
  Стефка Мушникова, Овални форми
  Мартина Шопова- Янев, Преди заминаване
  Роси Недялкова, Опит за прегръдка

  Както вече казахме, в тази наша инициатива ще има и подаръци. Това са три книги на български автори, живеещи във Виена, които току-що излязоха на пазара. Вече представихме Сузана Йорданова и новата ѝ стихосбирка „Душата дрънка“ и сборника на Жанина Драгостинова „Моята булчинска рокля“, в който 44 жени разказват своите истински истории. Три от тях живеят във Виена, две участваха и в проекта „Фото Меланж: Австрия в моя обектив“, включват се и сега. Накрая ще ви запознаем с първия роман на Емил Ценов „Корнелия“.


  Сузана Йорданова: Десет въпроса за душата, поезията и живота

  Жанина Драгостинова: Десет въпроса за 44 вълнуващи истории за булчински рокли и любов


  Очаква ни още една интересна седмица, а за да е тя още по-цветна и хубава, не спирайте да изпращате вашите снимки на имейл fotomelange@bulgaren.org!

  Повече за проекта „Фото Меланж:Есента в моя обектив“ може да научите ТУК

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации