23.1 C
Виена
сряда, 29 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоБизнес, закони и политикабизнесТомбола и богат асортимент традиционни продукти очакват клиентите на магазина за български...

  Томбола и богат асортимент традиционни продукти очакват клиентите на магазина за български стоки ARIWA Markt

  -- Реклама --

  Коледа е празник на душата. На любовта. На доброто. Празник, който прекарваме със семейството и най-близките си хора. И спазвайки българските традиции, слагаме специална трапеза – на Бъдни вечер с постни ястия, на Коледа – с разнообразие от гозби и десерти. Често подготовката за тези прекрасни дни е съпроводена с не малко стрес – да намерим точните продукти, да приготвим сармите по рецептата на баба, а мезета да са тънки и пикантни.

  И тази година екипът на магазина за български стоки ARIWA Markt е готов да посрещне своите клиенти с богат асортимент от продукти – от кори за баница и баклава, през боб, луканки, сушени плодове, туршии, кисело зеле и т.н. Тази година там ще намерите и голямо разнообразие от коледни сладки и десерти.


  Рецепти за празничните трапези от ARIWA Markt


  Но какво са празниците без подаръци? Да получиш и да направиш подарък носи огромна радост и удовлетворение.  Затова екипът на магазин ARIWA Markt иска да зарадва приятелите си със традиционната коледно-новогодишна томбола.
  В нея може да участва всеки пълнолетен клиент, който пазарува в магазина в периода от 5 до 31 декември 2019. Достатъчно е да заявите желанието си и да оставите име и телефон за обратна връзка, за да се свържат с вас в случай, че името ви бъде изтеглено сред печелившите.

  И тъй като всяка истинска томбола си има награди, ето и какво очаква печелившите:

  • Ваулчер на стойност 40 евро за пазаруване в магазин ARIWA Markt
  • Два билета за кино
  • Два дневни билета за Therme  Wien в Oberlaa

  Печелившите билети ще бъдат изтеглени на 02.01.2020 година.

  Пазарувайте лесно и забавно в ARIWA Markt

  Адрес: Sechshauserstr.122 в 15-и район на Виена (спирка Шьонбрун на линия U4 на метрото)

  Телефон: 0699193 327 86 или 01/ 941 81 90

  Електронен адрес ani_ramo@abv.bg

  Фейсбук страница ТУК

  Предоставянето на Вашите данни за участие в томболата е доброволно и те ще бъдат използвани само за целите на играта. Те ще се съхраняват според Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети лица. След изтичане на играта те ще бъдат унищожени.

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации