19.2 C
Виена
понеделник, 8 август, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияКоледният календар на UniLED носи специални оферти всеки ден до Коледа

  Коледният календар на UniLED носи специални оферти всеки ден до Коледа

  -- Реклама --

  Днес може да пазарувате с 10% отстъпка в магазина на UniLED. За да разберете какъв подарък ще получите утре – кликнете върху следващото прозорче от специалния коледен календар на фирмата за LED осветление

  Колко дни остават до Коледа? Лесно, а често и вкусно, отговаряме на този въпрос с помощта на адвент календара. Тръгнал от Германия през далечната 1851 г., това практично изобретение ни помага да удържим нетърпението до Рождество, награждавайки ни с шоколадов бонбон за всяко отворено прозорче.

  Извън романтичното очарование, празникът може да е свързан и с много стрес и солидни разходи. Ако решите да подходите практично към коледното пазаруване, купете си нещо, което едновременно внася уют и светлина в дома, и намалява сметката за ток. Експертите от UniLED не само ще ви помогнат в избора, но и са готови да подготвят проект за вашето осветление, съобразен с индивидуалните ви потребности. Освен това всеки ден до Коледа носи изненада – отворете прозорчето на онлайн адвент календара на фирмата и разберете с колко процента по-евтино ще пазарувате през съответния ден в магазина на UniLED.

  В случай, че не можете да отидете до магазина на фирмата на Prager Straße 10 във Виена, може да пазарувате онлайн.

  За повече информация посетете страницата на фирмата: www.uniled.at.

  UniLED – Вашият партньор в избора на LED 

  UniLED предлага на пазара широка продуктова гама – от най-малките светлодиоди за дома до улично и индустриално осветление. В магазина на фирмата ще намерите не само най-новите и модерни LED тела, но и ще получите компетентна помощ при избора на подходящи продукти и консултация при планирането на цялостното осветление с помощта на DiaLUX.

   

  спонсорирано съдържание

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации