27.8 C
Виена
сряда, 17 август, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияЗимен интензивен курс по немски за деца от 4 до 6 години

  Зимен интензивен курс по немски за деца от 4 до 6 години

  -- Реклама --

  курс по немски език

  Отскоро сте във Виена и имате притеснения как детето ви се справя с немския език? Ако все още не ходи на детска градина, навярно няма достатъчно контакти и възможности да развива речниковия си запас. А дали научава думите и изразите правилно? Ще се справи ли с тестовете за прием в първи клас? Ако се сблъсквате с тези въпроси, сигурно търсите подходящи възможности да стимулирате езиковото развитие на детето си.

  Интензивният зимен курс по немски език за деца на възраст между 4 и 6 години на LIMU Academy може да ви помогне много в тази насока.

  Заниманията ще се провеждат под формата на игра като групата ще бъде от максимум шест деца. Не е задължително детето да има предварителни знания по немски език.

  Целта на курса е по забавен и непринуден начин малчуганите да обогатят речника и да подобрят граматиката си по чуждия за тях език и така по-лесно и естествено да влязат в класната стая или детската градина. Заниманията ще бъдат с фокус подготовка за училище, за да могат малките участници да усвояват нови знания, които ще им бъдат полезни в следващата стъпка от развитието им и ще им помогне да общуват с връстниците си с лекота и самочувствие.

  Интензивен курс по немски език за деца от 4 до 6 години

  КОГА: 02.01-06.01. 2020 г., всеки ден от 9.30 до 12.30 ч. (15 часа общо)

  КЪДЕ: Therapiezentrum Gersthof

  Klostergasse 31-33

  A-1180 Виена

  Цената на целия курс е 249 евро на дете (с включена здравословна закуска). При записване на братя и сестри (повече от едно дете) – цената е 175 евро на дете.

  Ако имате въпроси във връзка с интензивния курс по немски, спокойно може да ги зададете на Цветелина Ортега и на български език.

   

  За контакти и записване:

  Телефон: +43 676 9669775

  E-Mail: academy@linguamulti.at

  Повече за LIMU Academy и Linguamulti може да научите ТУК

   

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации