8.8 C
Виена
неделя, 25 февруари, 2024
spot_img
НачалоAвстрияЗимен интензивен курс по немски за деца от 4 до 6 години

Зимен интензивен курс по немски за деца от 4 до 6 години

-- Реклама --

курс по немски език

Отскоро сте във Виена и имате притеснения как детето ви се справя с немския език? Ако все още не ходи на детска градина, навярно няма достатъчно контакти и възможности да развива речниковия си запас. А дали научава думите и изразите правилно? Ще се справи ли с тестовете за прием в първи клас? Ако се сблъсквате с тези въпроси, сигурно търсите подходящи възможности да стимулирате езиковото развитие на детето си.

Интензивният зимен курс по немски език за деца на възраст между 4 и 6 години на LIMU Academy може да ви помогне много в тази насока.

Заниманията ще се провеждат под формата на игра като групата ще бъде от максимум шест деца. Не е задължително детето да има предварителни знания по немски език.

Целта на курса е по забавен и непринуден начин малчуганите да обогатят речника и да подобрят граматиката си по чуждия за тях език и така по-лесно и естествено да влязат в класната стая или детската градина. Заниманията ще бъдат с фокус подготовка за училище, за да могат малките участници да усвояват нови знания, които ще им бъдат полезни в следващата стъпка от развитието им и ще им помогне да общуват с връстниците си с лекота и самочувствие.

Интензивен курс по немски език за деца от 4 до 6 години

КОГА: 02.01-06.01. 2020 г., всеки ден от 9.30 до 12.30 ч. (15 часа общо)

КЪДЕ: Therapiezentrum Gersthof

Klostergasse 31-33

A-1180 Виена

Цената на целия курс е 249 евро на дете (с включена здравословна закуска). При записване на братя и сестри (повече от едно дете) – цената е 175 евро на дете.

Ако имате въпроси във връзка с интензивния курс по немски, спокойно може да ги зададете на Цветелина Ортега и на български език.

 

За контакти и записване:

Телефон: +43 676 9669775

E-Mail: academy@linguamulti.at

Повече за LIMU Academy и Linguamulti може да научите ТУК

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации