8.5 C
Виена
сряда, 24 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаСтудио Musica Orphicus кани на оперен концерт под мотото „Летен калейдоскоп”

Студио Musica Orphicus кани на оперен концерт под мотото „Летен калейдоскоп”

-- Реклама --

Миреа Кастелс Перез, Ирис  Холцер, Герда Отингер, Елизабет Пфнайсъл, Юбин Амири, Томас Маркус и Гюнтер Щралегер са  учениците на преподавателката по пиано Елена Герчева. Те ще представят оперни арии на известни композитори като Леонкавало, Офенбах, Пучини, Щраус. Водещ на събитието е Михаел Щефц, а на пианото ще акомпанира Елена Герчева.

Поредният концерт на Студио Musica Orphicus е не само приятна възможност да се настроим изцяло на вълната на лятото, но и да разгледаме, а защо не и да се сдобием с красиви перлени бижута на YUNO Pearls. Защото в своето изящество музиката и перлите вървят ръка за ръка.


Момичето с перли в косите


КОГА: 26 юни 2019 г (сряда) от 18.30 ч. Концертът ще започне в 19.00 ч.

КЪДЕ: Bezirksmuseum Josefstadt, Schmidgasse 18, 1080 Wien

Вход: дарение

Допълнителна информация за събитието ТУК

Елена Герчева е завършила пиано, камерна музика и корепетиция в Националната музикална академия „Панчо Владигеров”, а по-късно взима участие в многобройни майсторски класове по дирижиране. Освен като музикален педагог в Музикалната академия в гр. Пловдив, тя работи и като концертираща пианистка и хоров диригент. Елена Герчева живее от 1992 година в Австрия. До 2005 година тя е диригент на хора и капелмайстор на Областния театър в столицата на Долна Австрия – гр. Санкт Пьолтен. От 1994 година е музикален ръководител на специалността „Опера и оперета” на Консерваторията на гр. Виена. Работи и като корепетитор на много солисти на Виенската държавна опера и на Виенската народна опера.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации