10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалокултураКамен Донев пристига във Виена с моноспектакъла си „Възгледите на един учител...

Камен Донев пристига във Виена с моноспектакъла си „Възгледите на един учител за всеобщата просвета”

-- Реклама --

„Три неща са важни за човека – първото е радост и третото е вдъхновение”, казва героят на Камен Донев. Елате и разберете какво е второто!

Камен Донев,. Виена

Големият актьор ще представи моноспектакъла си „Възгледите на един учител за всеобщата просвета”. Това е второто му гостуване в австрийската столица след като миналата година взриви препълнената театрална зала.

В събота, 18 май публиката ще може да се наслади на един забавен, но и в същото време подтикващ към размисъл спектакъл. На сцената са „бързотечното му слово и неподражаем скороговор от тотални безумия и житейски мъдрости; там е като че ли бездънното му дихание, благодарение на което използва всяка част от сцената, танцувайки английски валс, грузински танц, диско, суинг, а след това запява ария от Риголето. Там е целият му арсенал от смешки и уроци, гъвкавост на ума, таланта и физическия потенциал”.

Ако искате да се посмеете от сърце, да се насладите на таланта на един голям български актьор и в същото време да се замислите за комплексните проблеми на бъларското образование, заповядайте на спектакъла. Ще бъде забавно, провакативно и интересно.

Камен Донев във виена

Ограничено количество билети все още могат да се намерят онлайн ТУК.

Камен Донев пристига във Виена благодарение на Нещо различно – лейбълът, който вече девет години обогатява културния афиш на българите във Виена.

КОГА: 18 май 2019 от 19.30 ч

КЪДЕ: VHS Florisdorf, Angerer Str.14

_____________

Още по темата:

„Нещо различно” – различният поглед към културния афиш на българите във Виена

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации