12.9 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияДава се под наем малка къща с градина във Фишаменд (Долна Австрия)

Дава се под наем малка къща с градина във Фишаменд (Долна Австрия)

-- Реклама --

Ако търсите спокойствието и чистотата на малкия град, но искате да сте близо до Виена, тази къщичка е идеалното решение за вас. Тя е с площ от 50 кв.м и разполага с градина от 200 кв.м. Намира се в непосредствено до летище Швехат и до нея лесно се стига с влак S7, чиято спирка е на няколко минути пеша от мястото. Центърът на Виена е на половин час път с влака (спирка  Wien Mitte).

Фишаменд е малък и китен град с амбициозен кмет, който непрекъснато предприема проекти за подобряване на условията за живот и сигурност на жителите. Типично за по-малките населени места, атмосферата в градчето е изключително приятелска и позитивна – хората се поздравяват, спират за кратък разговор, споделят интересни истории. Повечето жители са свързани с летището – пилоти, инженери, стюардеси, служители.

Входът на къщата

Семейството, даващо къщичката под наем, живее в съседство и търси сериозни и отговорни хора, които да наемат имота за минимум три години. Обявата е частна и не се заплаща допълнително провизион. Кауционът е в размер на три наема. Отоплението през зимата е на палети като системата е съвсем нова – направена е през януари тази година.

Наем: 600 евро на месец с включени всички такси за смет.

За контакт: Боряна Магаранова

boriana.karabobova@gmail.com

платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации