19.2 C
Виена
понеделник, 8 август, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияДава се под наем малка къща с градина във Фишаменд (Долна Австрия)

  Дава се под наем малка къща с градина във Фишаменд (Долна Австрия)

  -- Реклама --

  Ако търсите спокойствието и чистотата на малкия град, но искате да сте близо до Виена, тази къщичка е идеалното решение за вас. Тя е с площ от 50 кв.м и разполага с градина от 200 кв.м. Намира се в непосредствено до летище Швехат и до нея лесно се стига с влак S7, чиято спирка е на няколко минути пеша от мястото. Центърът на Виена е на половин час път с влака (спирка  Wien Mitte).

  Фишаменд е малък и китен град с амбициозен кмет, който непрекъснато предприема проекти за подобряване на условията за живот и сигурност на жителите. Типично за по-малките населени места, атмосферата в градчето е изключително приятелска и позитивна – хората се поздравяват, спират за кратък разговор, споделят интересни истории. Повечето жители са свързани с летището – пилоти, инженери, стюардеси, служители.

  Входът на къщата

  Семейството, даващо къщичката под наем, живее в съседство и търси сериозни и отговорни хора, които да наемат имота за минимум три години. Обявата е частна и не се заплаща допълнително провизион. Кауционът е в размер на три наема. Отоплението през зимата е на палети като системата е съвсем нова – направена е през януари тази година.

  Наем: 600 евро на месец с включени всички такси за смет.

  За контакт: Боряна Магаранова

  boriana.karabobova@gmail.com

  платено съобщение

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации