17.2 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
Началоактуално„Нещо различно” – различният поглед към културния афиш на българите във Виена

„Нещо различно” – различният поглед към културния афиш на българите във Виена

-- Реклама --

Горещи купони, невероятни концерти, актуални театрални постановки. Тази необичайна на пръв поглед комбинация може да бъде перфектно забъркана само от екипа на „Нещо различно” – лейбълът, който вече девет години обогатява културния афиш на българите във Виена.

И тази пролет изненадите са много и качествени. След страхотния концерт на Стефан Вълдобрев и „Необичайните заподозрени” в началото на март музиката продължава с разтърсващото парти на 29 март. Мястото на купона е добре известно – дискотека Utopia, началният час – 22.00 ч. Зад пулта отново е DJ VESS. Единственото обичайно нещо е, че отново входът до 00.00 ч. е безплатен. Всичко останало ще бъде различно, защото девизът гласи „Само най-доброто, само за вас!”

Веднага след музикалния купон в австрийската столица ще гостува една от най-гледаните постановки на театралната сцена в България – „Чамкория”. Тя е дело на режисьора Явор Гърдев и е по едноименния роман на писателя Милен Русков. В ролята на колоритния бае Слави е актьорът Захари Бахаров. Незабравимото, смешно и вълнуващо пътешествие до Чамкория ще бъде на 31 март от 19.00 ч. в VHS Donaustadt (Bernoullistraße 1, 1220 Виена).

Паузата през април е посветена на великденските празници, но на 18 май ни очаква среща с един от най-обичаните и уважавани родни актьори и режисьори – Камен Донев и с моноспектакъла му „Възгледите на един учител за всеобщата просвета”. Забавен, провокативен, но и много ироничен, спектакълът ни кара да се усмихнем и посмеем, да се натъжим, да се замислим и да си тръгнем, макар и малко, променени… Както казва героят на Камен Донев: „Три неща са важни за човека – първото е радост и третото е вдъхновение”. Елате и разберете какво е второто!

И защото организатор на и на това събитие е „Нещо различно”, отново ни очаква изненада. На сцената с актьора ще бъдат още няколко познати лица – кои са те – предстои да разберем.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации