9.4 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалосъбитияЗабавна игра с награди за клиентите на българския хранителен магазин ARIWA

Забавна игра с награди за клиентите на българския хранителен магазин ARIWA

-- Реклама --

В магазин ARIWA ще намерите богат асортимент български стоки за предстоящите празници

Едва ли можем да си представим Бъдни вечер без традиционните сарми, баклава, тиквеник, боб, ошав. Нито пък Коледа без вкусни луканки, капама, баница със сирене. Всяко семейство има своите предпочитани рецепти за празничното меню, но едно е сигурно – трябват качествени продукти. А всичко необходимо, за да приготвите вкусни традиционни български ястия се намира в магазина за български хранителни стоки ARIWA. Там ще намерите и отбрани вина, ракии и безалкохолни напитки, както и пресни торти и други десерти.

И за да бъде подготовката за празниците приятно и интересно преживяване, екипът на ARIWA е подготвил и тази година за своите клинети забавна игра с въпроси и разбира се, големи подаръци за награди.

Ето и правилата:

  1. Всеки понеделник (10, 17 и 24 декември) в оставащите до края на годината седмици ще бъде задаван въпрос, който може да научавате директно в магазина или от страницата му във Фейсбук.
  2. Отговорите може да давате на място на персонала всеки ден от понеделник до събота или във Фейсбук в събота от 8.00 до 18.00 ч. Отговори, дадени в друг ден или друг час, няма да бъдат зачетени.
  3. Първият клиент, посетил магазина в понеделника на новата седмица, ще изтегли печелившето име.

За обратна връзка, моля, напишете име и телефон . С цел гарантиране на сигурността на личните данни, изпращайте отговорите само като лично съобщение.  Предоставянето на тези данни е доброволно и те ще бъдат използвани само за целите на играта. Данните ще се съхраняват според Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети лица. След изтичане на играта те ще бъдат изтрити.

Играта не е обвързана с покупка в магазина.

Начало: 10 декември 2018 г.

Край: 29 декември 2018 г.

Ето и първия въпрос, който екипът на ARIWA Markt задава на своите приятели:

Има ли елхата в магазина коледна звезда?

Наградата за верен отговор тази седмица ще бъде подарък истинска зелена елха, която ще можете да си украсите за празниците.

Направете подготовката за празника забавна и спечелете подаръци от екипа на магазина за български стоки ARIWA.

Новогодишен поздрав от екипа на магазин ARIWA

Скъпи приятели, мили клиенти,

Екипът на магазин ARIWA най-сърдечно Ви благодари за доверието, подкрепата, съветите и положителните оценки през годината. Без Вас – нашите клиенти, нямаше да ни има и нас. Обещаваме през 2019 година да продължим да се развиваме и да Ви бъдем полезни. Вече обмисляме и няколко нови предложения, които се надяваме да харесате.

Пожелаваме Ви Новата година да ви донесе всичко хубаво, което старата не е успяла. Нека 2019 година е начало на един по-красив, по-спокоен и одухотворен живот, изпълнен с много усмивки и любов. Нека здравето и късметът бъдат ваши спътници, а умът и сърцето – ваши съветници.

Нека 2019 бъде година на сбъднати мечти!
Весела и щастлива Нова Година!

 

Магазин за български хранителни стоки ARIWA:

Адрес: Sechshauserstr.122 в 15-и район на Виена (спирка Шьонбрун на линия U4 на метрото)

Телефон: 0699193 327 86 или 01/ 941 81 90

Електронен адрес ani_ramo@abv.bg

Фейсбук страница ТУК

 

платено съобщение

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации