14.3 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоисторияпразнициПазарувай и спечели от томболата на Българския хранителен магазин

Пазарувай и спечели от томболата на Българския хранителен магазин

-- Реклама --

От днес до края на годината може да участвате в томболата на Българския хранителен магазин на Laaer-Berg Str.3 в 10-ти район на Виена и да спечелите телевизор Philips Smart K4

Коледните и новогодишни празници наближават. По български обичай на тези празнични дни слагаме на трапезата традиционни нашенски ястия. Българският хранителен магазин на Laaer-Berg Str.3 в 10-ти район на Виена (до Ройманплац) предлага богат избор на продукти и напитки – от родното сирене и кашакавал, през колбаси, луканки, салами, лютеница, туршия, та чак до любими десерти, ракии и вина. И най-важното – всички стоки са пресни и доставени директно от производителя.

Тази година екипът на магазина е подготвил изненада за своите клиенти – томбола с многобройни награди. Участието е лесно – пазарувайте на стойност над 1 евро и запазете единия екземпляр от касовата си бележка (другият остава в магазина).

Голямата награда от томболата – телевизор Philips LED Smart K4 43″

В началото на януари първият клиент за Новата година ще изтегли печелившите номера. А късметлиите ги очакват специални подаръци: ваучер за транспорт от фирма Dorado GmbH, ваучери за пазаруване в магазина, три ваучера на стойност от 50 евро от студио за красота VIP Place of Beauty. За закупилите стоки на стойност над 40 евро наградите са LED телевизор Philips 43 инча Smart K4, ваучер на стойност 100 евро за услуги в автосервиз Car2Box и ваучер за 50 евро за избраната селекция вина на винарна WeinSelect.

 

 

Всяко пазаруване до 31 декември в Българския хранителен магазин на Laaer-Berg Str.3 (до Ройманплац) ви приближава до някоя от наградите – включете се в томболата и спечелете. Започнете Новата година с късмет!

Повече информация за томболата може да получите на място в магазина.

Български хранителен магазин

Laaer-Berg Str.3

10-ти район на Виена (до Ройманплац)

 

платено съобщение

 

 

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации