25.3 C
Виена
четвъртък, 11 август, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрия„Виена за ценители” ще предлага нестандартни маршрути за разходка с екскурзовод

  „Виена за ценители” ще предлага нестандартни маршрути за разходка с екскурзовод

  -- Реклама --
  Wien von Oben. 

  Виена – аристократична, артистична, загадъчна, пълна с история и изненади. Австрийската столица привлича вниманието на милиони туристи, които се опитват в рамките на няколко дни да се докоснат до нейното очарование. Много българи имат шанса да живеят в този прекрасен град и постепенно, с малки стъпки, да откриват неговата магия. А тя е не само в световноизвестните дворци и музеи, но и в скритите дворчета, в  калдъръмените улички или в нетолкова видимите и познати сгради и експозиции.

  С екскурзоводката Диана Пиперова сме убедени, че пътят към интерграцията в новото общество минава през познаването на неговата история и култура. С разходките „Непознатата Виена” се опитваме да разкажем на нашите гости за миналото на Виена, да разкрием тайните и красотите на големите забележителности – Виенската опера, двореца Шьонбрун, Хофбург. Благодарни сме на всички българи, които повече от три години с радост идват на нашите разходки. Именно те ни подсказаха, че си струва да надникнем и по-далеч от добре познатите забележителности и да потърсим по-редки и нестандртни маршрути.

  Затова започваме разходките „Виена за ценители”. Те ще се предлагат по-рядко, ще бъдат понякога на места, отдалечени от центъра, но винаги ще са интересни и любопитни. Като за ценители.

  Първият такъв маршрут, който е колкото медицински, толкова и романтичен, загадъчен и вълнуващ, ще бъде в Altes AKH. Да повървим заедно из тихите дворчета на старата болница Ви каним на 3 юни от 14.30 ч. Всички подробности за разходката ТУК

  Ще се радваме да получаваме и от Вас, нашите читатели, идеи и предложения за интересни места, които провокират интереса на ценителите.

  ________________

  Още по темата:

  Виена за ценители: Тематична разходка с екскурзовод из Старата обща болница (Altes AKH)

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации