5.7 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияНова група във Фейсбук събира българските културни събития във Виена

Нова група във Фейсбук събира българските културни събития във Виена

-- Реклама --

Театрални постановки, концерти, кинопрожекции, изложби, партита, опознавателни разходки – културният календар на българската общност във Виена става все по-богат на събития. С това и опасността да пропуснем да научим за някое от тях. Особено, ако не сме сред най-активните потребители на Фейсбук.

„Има много български групи в социалната мрежа, но липсваше място, където човек да съобщи за предстоящ концерт или пък да се информира за нова изложба, без да се налага да премине през постове, които не го вълнуват”, споделя Ваклин Маринов, инициатор и администратор на групата.

Българските събития във Виена” има за цел да събира и систематизира предстоящи и настоящи инициативи, свързани с българите в австрийската столица. Фокусът е върху културните и развлекателни мероприятия, затова администраторът припомня да не се правят публикации, различни от обявената тема.  За да бъде групата приятно място за общуване на членовете, нецензурният език и дебелашкият хумор не са желани, а писането на кирилица е силно препоръчително, гласят още правилата.

Всеки може да се присъедини към „Българските събития във Виена”, да добави приятел, да поства полезна и актуална информация или просто да следи къде, кога, какво се случва.

_________________________

Още по темата:

Ново в Меланж Булгарен: Календар на българските събития

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации