23.1 C
Виена
сряда, 29 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоOбразование"Заедно в час" във Виена: Истории от класната стая

  „Заедно в час“ във Виена: Истории от класната стая

  -- Реклама --
  снимка „Заедно в час“

  Интересувате се от образованието в България, не приемате неравните възможности за развитие на децата и търсите промяна? Искате да сте сред хората, които работят за постигането на качествено обучение? Тогава сигурно познавате организацията „Заедно в час„. В случай, че още не сте се срещали с нейни представители, направете го на 12 април във Виена.

  Целта на срещата е да се дискутират въпроси, свързани с българското образование и най-вече с неравния старт, който получават децата в училище и да се представи програмата, която работи за постигането на положителна промяна.

  Събитието е насочено към българските студенти и професионалисти във Виена, които имат ентусиазма и енергията да допринесат за едно по-качествено и достъпно обучение на децата в България.

  Двама от възпитаниците на „Заедно в час“ – Богдана Денчева и Велизар Стефанов – ще ви разкажат за предизвикателствата, но и вдъхновенията, които са срещали в класните стаи. Заповядайте, за да разберете какво ги мотивира да продължат работата си в сферата на образованието и след програмата, както и каква може да бъде Вашата роля в каузата за качествено образование за всяко дете в България.

  Събитието е безплатно и отворено към всички, но изисква предварителна регистрация на този линк: http://bit.ly/2Guz4qr.


  КОГА: 12 април, четвъртък от 18.30 ч.

  КЪДЕ: Teach for Austria, Marxergasse 4, 1030 Виена

  За повече информация ТУК

   

  Заедно в час” е неправителствена организация, чиято мисия е осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от населеното място, в което живее, училището, в което учи, етническия му произход и социално-икономическото положение на родителите.

  „Заедно в час” подбира, обучава и подкрепя мотивирани професионалисти да станат учители на учениците с най-голяма нужда от подкрепа за период от 2 години. Участниците по програмата работят целенасочено с учениците за развиване на ключови умения за успех в ХХІ век. След приключване на двете години мнозинството от участниците продължават да са ангажирани в образователния сектор през работа в различни кариерни пътеки.

  Фондацията е част от глобалната мрежа за равен достъп до качествено образование Teach For All, чийто подход успешно се прилага в повече от 40 други държави на шест континента.

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации