2.6 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияАнгел Търпов представя собствени музикални композиции във Виена

Ангел Търпов представя собствени музикални композиции във Виена

-- Реклама --

Възпитаникът на Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts в Манхатън завладява и виенската публика

От София през Ню Йорк до Виена. Тези градове бележат досега пътя на 25-годишния Ангел Търпов. Той преминава през тях с музика, която извира от него с такава лекота, че единственото, което му остава, е да й даде живот чрез своя музикален инструмент. Ангел е на 4 години, когато хваща за първи път чело, на 15 вече композира, на 18 години започва първия си самостоятелен проект „Dream”.

От две години талантливият младеж е във Виена и учи в Университета за музика и изкуство, където е спечелил пълна стипендия. Не спира да композира, импровизира и експериментира. Вдъхновен от класическата музика, той търси и намира нова динамика и изказ на чувствата и темите, които го вълнуват.

Ако вече сте любопитни да се запознаете с Ангел, заповядайте на 8- март на неговия концерт в KLAVIERgalerie. „Let Me Cello You“ е серия от шест концерта, които младият музикант е подготвил за своите почитатели във Виена. Освен парчета от неговите досегашни два албума, той ще представи на публиката за първи път някои от най-новите си творби.

ANgelTarpov:  „Let Me Cello You“ 

КОГА: 8 март 2018 г. от 19.30 ч.

КЪДЕ: KLAVIERgalerie

Kaiserstr.10,

1070 Виена

Купуване на билети онлайн ТУК

Повече за събитието ТУК

Für den Deutschen Text klicken Sie HIER

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации