19.2 C
Виена
понеделник, 8 август, 2022
spot_img
Още
  НачалоБългарияАнгел Търпов представя собствени музикални композиции във Виена

  Ангел Търпов представя собствени музикални композиции във Виена

  -- Реклама --

  Възпитаникът на Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts в Манхатън завладява и виенската публика

  От София през Ню Йорк до Виена. Тези градове бележат досега пътя на 25-годишния Ангел Търпов. Той преминава през тях с музика, която извира от него с такава лекота, че единственото, което му остава, е да й даде живот чрез своя музикален инструмент. Ангел е на 4 години, когато хваща за първи път чело, на 15 вече композира, на 18 години започва първия си самостоятелен проект „Dream”.

  От две години талантливият младеж е във Виена и учи в Университета за музика и изкуство, където е спечелил пълна стипендия. Не спира да композира, импровизира и експериментира. Вдъхновен от класическата музика, той търси и намира нова динамика и изказ на чувствата и темите, които го вълнуват.

  Ако вече сте любопитни да се запознаете с Ангел, заповядайте на 8- март на неговия концерт в KLAVIERgalerie. „Let Me Cello You“ е серия от шест концерта, които младият музикант е подготвил за своите почитатели във Виена. Освен парчета от неговите досегашни два албума, той ще представи на публиката за първи път някои от най-новите си творби.

  ANgelTarpov:  „Let Me Cello You“ 

  КОГА: 8 март 2018 г. от 19.30 ч.

  КЪДЕ: KLAVIERgalerie

  Kaiserstr.10,

  1070 Виена

  Купуване на билети онлайн ТУК

  Повече за събитието ТУК

  Für den Deutschen Text klicken Sie HIER

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации