3.5 C
Виена
понеделник, 11 декември, 2023
spot_img
НачалоAвстрияКурсове по йога с Царинка Тенева

Курсове по йога с Царинка Тенева

-- Реклама --

Есента е идеалното време да започнем с укрепване на мускулите на тялото и да се освободим от стреса и напрежението

Хата йога е най-разпространената форма на йога в света, която обединява двойките противоположности – позитивните (слънчеви) и негативните (лунни) потоци в човешката система. Редовната практика подобрява гъвкавостта и подвижността на сухожилията и ставите; засилва и тонизира мускулите; коригира стойката; заздравява и изправя гръбначния стълб; намалява болки в гърба и кръста; подобрява състоянието при оплаквания от болки в колената, стегнати рамена и врат, повишава издръжливостта; изгражда баланс и координация; подобрява храносмилането и отделянето; повишва кръвообращението; има положителен ефект при заболявания на сърцето и дихателната система; стимулира имунната система.

Курсът по Хата йога, воден от Царинка Тенева, започва на 21 септември 2017 г. и се провежда всеки понеделник от 18.00 до 19.00 ч. в VHS Brigittenau, 1200, Raffaelgasse 11.

Цена за 15 посещения – 94,50 евро.

За повече информация и записване ТУК

Йогалатес е комбинация от йога и пилатес, чиято цел е да се постигне единство между тяло и душа, да се подобри физическата кондиция и позитивното настроение.

Курсът започва на 4 октомври 2017  г. Цена за 12 посещения – 174 евро

Кога: всяка сряда от 19.00 до 20.30 ч.

Къде: LYMA Studio

Loquaiplatz 12 Top 1, 1060 Виена

За повече информация и записване ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации