9.4 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеФорум "Кариера в България" представя възможностите за професионална реализация в страната

Форум „Кариера в България“ представя възможностите за професионална реализация в страната

-- Реклама --

Кариера в България среща тези, които имат опит в чужбина, с разнообразието от професионални възможности в страната, представени от 100+ работодатели в България

Ако си учил или работил в чужбина, без значение дали все още си някъде там или вече си се прибрал, посети събитието и открий нови възможности и съмишленици. “Кариера в България. Защо не?” е проект на фондация „Идентичност за България“ и сдружение „Тук-Там“, а десетото юбилейно издание на най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина е под изключителния патронаж на Европейския парламент.

И още за форум „Кариера в България. Защо не?“:

  • Споделя истории за успехите, предизвикателствата, смисъла на това да градиш кариера в България – през разказите на вдъхновяващите лектори в семинарната си програма, която се излъчва и на живо онлайн.
  • Събира над 1500 българи с опит от 80+ държави, избрали да се върнат или още в чужбина, за да създават партньорства, приятелства и да обменят идеи и контакти помежду си.
  • Вдъхновява тези, които искат да стартират собствен бизнес или неправителствена организация, срещайки ги с български предприемачи в стартъп зоната.
  • Заедно с HR специалисти подкрепя с кариерни консултации и CV check тези, които търсят своя нов кариерен път.
  • Информира, забавлява, и предизвиква всички да мечтаят и да търсят своето място, своите хора и своята кариера. Има място и за теб! Бъди на 5 септември 2017 в Интер Експо Център.

За да посетите събитието, е необходима безплатна, но задължителна регистрация ТУК

Ето какво споделят хора, завърнали се в България и намерили своята професионална реализация в родината:

Методи:

Методи завършва Иконимика и бизнес в Швейцария, но се връща в България, защото вярва в потенциала на страната. След връщането си в България е отговарял за институционалните партньорства на Заедно в час, а в момента е Оперативен директор в първото коуъркинг пространство в страната – betahaus Sofia. „Винаги съм чувствал и знаел, че мястото ми е тук, в България. Вярвам, че мога да бъда много по-полезен на себе си и страната си, отколкото да градя кариера в чужбина.“

Дарин

Дарин завършва електроника и компютърни науки в Германия, но се връща у дома, за да стартира Уча.се – видео уроци и упражнения по всички предмети и класове за учениците в Бъглария и българите в чужбина. “Изпитвам удовлетворение от това, че помагаме на десетки хиляди българи да подобрят образованието си и да имат щастлив живот. Тук имам чудесни приятели. България е изключително красива и абсолютно нищо не ми липсва от живота навън.”

 

 

 

Ваня

Ваня учи в Германия и работи в Сингапур. Прекарва в чужбина 7 години, а после през 2010, решава да се прибере. “Връщането ми беше спонтанно решение, защото си намерих хубава работа в рамките на три дни – на форума „Кариера в България. Защо не?” Но макар и спонтанно, 6 години по-късно съвсем не съжалявам за решението си. Моето място е тук.“

 

 

 

Ти също можеш да бъдеш успешен в България. Ела на “Кариера в България. Защо не?”, за да разбереш как.

Регистрирай се безплатно https://goo.gl/PtDCBr

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации