6 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияБългарски щанд на Кариерно изложение 2016 във Виена

Български щанд на Кариерно изложение 2016 във Виена

-- Реклама --

CareerFair2016

Българските студенти във Виена със съдействието на Службата по трудовите и социалните въпроси при Посолството на Република България ще се включат в Кариерно изложение 2016 г. във Виена, организирано от Networking Youth Career | Икономика. Миграция.Професия. То ще се проведе на 26 април (вторник) от 9.00 до 19.00 ч. във  FH Campus Wien, Favoritenstraße 226.

Организацията има над 70 партньори и за трите последни години Кариерното изложение е имало над  4 500 посетители. През настоящата година  фокусът е  върху страните от Централна и Източна Европа с представяне на фирми  и предложения за кариерно развитие, стажове и работни места. Кариерното изложение включва експертни разговори, семинари, кариерна зона, международна езикова зона.

Представителите на студентските организации от страните от Централна и Източна Европа ще организират свои щандове в международната езикова зона.  На българския щанд ще бъдат представени резултатите от анкетата за нагласите на българските студенти за кариерно развитие и трудова реализация в България, рекламни материали за България и ще има възможност да бъдат осъществени контакти, провеждани разговори за кариерно развитие.

Информация за програмата, участниците и партньорите на Кариерното изложение може да се види ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации