10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикаБългарски футбол с австрийски пари

Български футбол с австрийски пари

-- Реклама --

ПФК Левски подписа едногодишен рекламен договор с австрийската строителна фирма STRABAG

Screen Shot 2015-09-22 at 08.39.45
Константин Баджеков и Херберт Крутина снимка: levski.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

На специална пресконференция миналата седмица ПФК Левски представи своя нов рекламодател и партньор – европейския технологичен концерн за строителни дейности STRABAG.*

Договорът между двете страни е за една година с възможност за удължаването му с още 2 години. Концернът ще бъде основен рекламодател на клуба, не само на школата. Чрез това партньорство от Strabag имат за цел да увеличат популярността си в България, като в същото време Левски се надяват отново да спечелят загубената си слава и да достигнат водещи позиции в родния футбол.

STRABAG ще бъде основен рекламодател на клуба като първоначално фокусът ще е върху отбора за възрастни, ако съвместната дейност между българския футболен тим и австрийският предприемач се развие в очакваните насоки, STRABAG имат желание да съсредоточат усилия и върху детско-юношеската школа на клуба. „Левски работи точно в тази посока да развива децата. Левски е единственият клуб с две школа, в момента над 750 деца активно тренират и се занимават с футбол. В тази посока интересите на двете компании са заедно да развиваме спорта и да възпитаваме децата в уважение към традициите. Надявам се със съвместното ни партньорство и двете компании да са доволни от него и договорът ни да прерасне в дългосрочно партньорство“, сподели на срещата Константин Баджеков, изпълнителен директор на ПФК Левски.

Screen Shot 2015-09-22 at 08.40.39
Логото на компанията, която строи новия стадион на австрийския „Рапид“ в столицата Виена, ще е разположено на гърба на фланелките, под номерата на играчите снимка: levski.bg

Членът на борда на директорите на STRABAG – Австрия Херберт Крутина сподели своето задоволство от постигнатото споразумение за партньорство и изрази надеждата си за много бъдещи успехи във взаимоотношенията с клуба. Австрийският концерн има намерения да спонсорира подпомагането на подрастващите, детския спорт и школите. „За нас е удоволствие, че ще можем да си партнираме с ПФК Левски и се надявам да се радваме заедно на много победи във всеки един аспект“, подчерта Крутина.

От своя страна изпълнителният директор на ПФК Левски Константин Баждеков изрази своето задоволство от сключения спонсорски договор: „От името на Левски искам да изкажа благодарност към господин Крутина затова, че стигнахме до днешния ден, за подписване на един договор, който е едногодишен с възможности за продължаване. За да се стигне до това събитие, то беше продиктувано от доста съвместни разговори, срещи, размяна на информация. Надявам се с тяхното партньорство да върнем Левски на мястото, което му се полага в историята на българския футбол и да се върне като най-успешен български клуб.“

*STRABAG – Концернът е активен на българския пазар от 2002 г., a от 2008 г. насам се появява под името на марката ЩРАБАГ ЕАД. До момента групата има филиали във всички региони на България, имащи отношение към пазара. Компанията оперира във всички строителни сектори, особено в транспортна инфраструктура, високо строителство и гражданско строителство, както и за проекти за строителство на обекти свързани с екология.

В транспортни инфраструктури се поставя особен акцент върху рехабилитацията на националните, регионални и общински пътища. Опитът на STRABAG позволява построяването на магистрали, модернизирането им, разширяване и ново строителство на жп линии и железопътни съоръжения. Освен това, STRABAG работи успешно в областта на хидротехническото строителство и изграждане на канали, както и реконструкцията на линиите за захранване.

„Предлаганите от нас услуги обхващат всички сектори на строителната индустрия. Ние създаваме добавена стойност за възложителите с помощта на нашите специализирани звена, които интегрират и носят отговорност за най-различни видове услуги. Благодарение на ангажираността на нашите 73 000 сътрудници ние сме едно от малкото предприятия, които са в състояние да предложат услуги от целия спектър на строителството“, заяви на преконференцията в София Херберт Крутина.

източник: ПФК Левски

www.strabag.bg

www.levski.bg

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации