12.5 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеОстават броени дни до осмото издание на форум "Кариера в България. Защо...

Остават броени дни до осмото издание на форум „Кариера в България. Защо не?“

-- Реклама --

Screen Shot 2015-07-05 at 14.44.56На 10 септември, четвъртък от 10 часа в Интер Експо Център – София е откриването и провеждането на осмото издание на най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина – „Кариера в България. Защо не?“. Събитието се организира под патронажа на Президента на Р България г-н Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина.

Форумът ще срещне 70+ топ работодатели в България с над 1000 кандидата с опит и образование в чужбина. Денят ще продължи с богата семинарна програма, включваща повече от 20 лектори, сред които Васил Терзиев, Саша Безуханова, Томас Кренбауер, Петър Иванов и други. Събитието включва още – фирмени презентации, кариерни консултации, нетуъркинг,  игри и награди.

Във форумa може да се включи всеки желаещ с опит или образование в чужбина след задължителна предварителна регистрация. Формата за регистрации вече е отворена и може да бъде направена безплатно и лесно на сайта на форума. Събитието включва кариерното изложение с работодатели, както и разнообразна програма от дискусии, лекции, кариерни консултации, фирмени презентации, работилници и още изненади от организаторите.

За форум „Кариера в България. Защо не?“

За осма поредна година сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичност за България” организират форум “Кариера в България. Защо не?” на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център – София.  Досега форумът е посетен от над 7000 българи с опит и образование в чужбина. Събитието е двукратно награждавано за Бизнес събитие на годината и за четвърта поредна година се осъществява под патронажа на Президента г-н Росен Плевнелиев.

______________

Още по темата:

Най-големият форум с кауза „Кариера в България. Защо не?“ отново е тук

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации