14.3 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиена: Baby Expo 2015 с българско участие

Виена: Baby Expo 2015 с българско участие

-- Реклама --

Производителят на бебешки дрешки Angel baby ще се представи на международното изложение

 

BabyExpo2015_Plakat_A1За 15 години изложението Baby Expo не само стана най-голямото в Австрия, но успя да се наложи на европейската сцена. На него могат да се видят най-новите и актуални продукти от бебешкия сектор – от биберони, през дрехи до мебели и играчки.

От 12 до 14 юни повече от 200 изложители ще покажат своите стоки на щандовете си в Щадтхале. Смелост и самочувствие да се наредят до марки като Chicco и Bugaboo има българската фирма за производство на бебешки дрешки Angel baby. След като компанията се разраства и вече разполага с 40 машини в два цеха в София и град Стамболийски, пет магазина в столицата и още три в страната (Варна, Пловдив и Бургас) и стотици лоялни клиенти, собствениците Димитър Тонов и Десислава Янкова решават, че е време да излязат на европейския пазар.

Angel baby 2 Angel baby 1

 

„Възприемаме участието си на изложението като своеобразен тест на пазара и това как ще бъдат възприети продуктите ни от потребителите в Австрия”, сподели пред  Меланж Булгарен Димитър Тонов.  Възоснова на събраните впечатления фирмата ще реши как ще действа занапред. Сред обсъжданите варианти са откриване на Angel Baby Store във Виена и създаване на логистична база, от която да се продават онлайн продуктите в останалите европейски страни. Високото качество на материите и изработката на дрехите, безопасните и сертифицирани материали, удобните кройки и изчистения и семпъл дизайн и не на последно място атрактивната цена са предимства, с които от Angel Baby  се надяват да „спечелят“ сърцата на австрийските потребители. „Чувстваме се подготвени да отговорим с подходящ капацитет и производствени възможности на развитието на марката извън границите на България” казват собствениците и очакват с нетърпение посетителите на своя щанд.

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации