16.2 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаВиена: Безплатна разходка по повод Международния ден на екскурзовода

Виена: Безплатна разходка по повод Международния ден на екскурзовода

-- Реклама --

Темата е посветена на 650-та годишнина на Виенския университет

 
diana razhodkaАко се интересувате от история и архитектура, обичате Виена и искате да научите повече за нейното минало, заповядайте на тематичната разходка „Виенският университет и архитектурата на Хайнрих фон Ферстел”. Тя се организира от Съюза на лицензираните екскурзоводи, а поводът е Световният ден на екскурзовода. На български език из историята ще ни разведе Диана Пиперова.

За удобство на желаещите, организаторите предлагат два начални часа – 11 ч. и 14.30ч. В рамките на около 60 минути ще можете да се запознаете с 650-годишната история на Виенския университет и особеностите на архитектурата на Хайнрих фон Ферстел.

Диана Пиперова е добре позната и като екскурзовод на тематичните разходки „Непознатата Виена”, организирани от блога на българите в Австрия Меланж Булгарен. Радваме се, че точно тя ще представя българския език в пъстрата езикова палитра в Международния ден на екскурзовода.

Wiena Uni

Тема: „Виенският университет и архитектурата на Хайнрих фон Ферстел”

Кога: 22 февруари 2015 г. от 11 ч. и 14.30 ч.

Къде: Виенски университет, Виена 1010 Universitätring 1

Срещата е в Аулата на университета (фоайето веднага след влизането от централния вход), където всеки трябва да си вземе билетче, необходимо единствено за статистиката на Съюза на екскурзоводите.

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации