27.8 C
Виена
сряда, 17 август, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрия“Корпус за бързо реагиране” – игрален филм 1 и 2 част

  “Корпус за бързо реагиране” – игрален филм 1 и 2 част

  -- Реклама --

  Само на 03.02 и 04.02.2015 от 19.00 часа в БКИ” Дом Витгенщайн”, Виена

  korpus za barzo reagirane“Корпус за бързо реагиране” е български игрален филм от 2012 година на режисьора Станислав Дончев, по сценарий на Васил Мавриков. Оператор е Добромир Николов.

  Независимо от спешния случай тримата агенти от Корпуса За Бързо Реагиране – Васко, Гецата и Борето са насреща. От сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Разполагащи с миниван, с ум, смелост и бързина – нищо не може да им се опре.

  Тримата са наети от една дама, която подозира мъжа си в изневяра. Асовете откриват болезнената истина, че съпругът наистина има връзка с една госпожица. Откриват също, че той е в основата на престъпна организация и подготвя технология за производство на фалшиви евро-банкноти. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която могат да вършат най-добре – следене, подслушване, дегизиране и…..бързо бягане.


  Времетраене: 91 минути

  Актьорски състав: Башар Рахал, Мариан Вълев, Ивелин Найденов, Диана Любенова, Стойко Пеев, Евгени Будинов, Васил Мавриков

  Жанр: комедия, екшън

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации