23.2 C
Виена
четвъртък, 30 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияБългарският сериал "Под прикритие" се излъчва по немската телевизия Фокс

  Българският сериал „Под прикритие“ се излъчва по немската телевизия Фокс

  -- Реклама --

  От 30 януари започва излъчането и на трети сезон, веднага следван от  четвърти

  UndercoverОт пети декември немската телевизия „Фокс“ излъчва популярния български крими сериал „Под прикритие“. „Един от най-успешните и световноизвестни криминални сериали от България, продаван в над 120 страни по света“. Така от „Фокс“ представят филма и обявяват, че той върви в най-гледаното телевизионно време – всеки петък от 21 ч. От телевизията припомнят още, че продукцията получи пет номинации на международния фестивал „Златната нимфа“ в Монте Карло през 2012 г.

  Излъчването по популярната немска телевизия, която се гледа и в Австрия, е голям успех за българската продукция, тъй като тя се поставя редом до рейтингови сериали като „Живите мъртви“, „Рай Донован“ и „Военни престъпления“.

  Сега вече имаме възможност да чуем Джаро, Мартин, Съни и останалите герои на серила и на немски език.

  Премиерата на третия сезон е планирана за 30 януари, когато отново ще се пускат по три серии наведнъж.

  Драматургично и кинематографично „Под прикритие“ е изключително модерна продукция, в която действието се развива бързо и представя реалистична и неподправена картина на българската действителност.

  Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията. За първи път зрителят разбира кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност. Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.

   

   

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации