16.1 C
Виена
събота, 25 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияПечеливши формули за набиране на персонал

  Печеливши формули за набиране на персонал

  -- Реклама --

  Икономическият университет във Виена е организатор на два форума в областта на коорпоративния бизнес през месец ноември

  CEMS 1

  събитие: CEMS – Career Forum

  кога: 07. – 08.11.2014, 12:00 – 18:00

  къде: WU (Wirtschaftsuniversität Wien), Welthandelplatz 1, 1020 Wien

  Организацията CEMS, която е световен партньор на академичните и корпоративни институции, занимаващи се с подготовката на бъдещи лидери в световния бизнес, организира двудневен форум във Виена.  Tема на събитието, което ще се проведе в Икономическия университет, е мултикултуралната и многоезична среда в магистърските програми по международен мениджмънт. То осигурява идеална възможност за среща на студенти и млади специалисти с експерти за подбор на персонал от над 30 мултинационални компании. Фирмите, предлагащи работа, от своя страна ще могат да интервюират на място желаещи да бъдат заети в тяхната сфера и ще споделят опит в рамките на семинари и работни срещи.

  Предварителната регистрация и закупуване на билет е задължителна!

  Cems 2

   

  CAREER CALLING 14

  събитиеCAREER CALLING 14

  кога: 20.11.2014, 10:00 – 18:00

  къде: Messe Wien, Halle D, 1020 Wien
  U2 Krieau

   

  career calling grafik
  Браншовете, които участват в Career calling 2014, в проценти

  На 20 ноември 130 фирми от различни браншове, поканени от трите най- големи университета в Австрия – WU, TU Wien и BOKU, ще представят себе си като атрактивни работодатели.

  Не случайно CAREER CALLING се води един от най- значимите форуми за предлагане на работни места в страната. Фирми с мащаб като Deloitte, EY, KMPG, PwC, BDO, TPA Horwath, Unicredit, Erste Group, Hofer, Lidl, Peek & Cloppenburg са част от традиционните изложители. Организатор на събитието, което обхваща площ от 8868 кв.метра в сградата на Виенския панаир, е WU ZBP Career Center.

  Значението на личния контакт е все още водещо дори във времената на тотално медийно презадоволяване. Затова използвайте възможността на място да се запознайте с бъдещия си работодател като по този начин поставите основите за по-нататъшно сътрудничество.

  Вход свободен!

   

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации