7.7 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеХей, свърши се и таз година! ВАКАНЦИЯ! УРА

Хей, свърши се и таз година! ВАКАНЦИЯ! УРА

-- Реклама --

За края на учебната година Българо-австрийското училище “Св.св. Кирил и Методий”- Виена зарадва ученици и родители с прекрасен пикник на брега на река Дунав.

Фоторепортаж Нора Динчева

SONY DSCАнета Геранлиева, една от началните учителки в българското училище във Виена, подготви и организира за своите класове весел празник, на който децата получиха свидетелствата си за завършен клас и официално приветстваха лятната ваканция!

 Но днес е празник! Всички са готови!

Готови са за следващото стъпало!

С очички, вперени, във хоризонти нови

Очите ваши-нейно огледало!

В тях се оглежда днес учителката строга

И вижда онова, което е раздала!

Там вижда” знам,научих,мога”-

Това е всичко, за което е мечтала!

 Стихове: Дани Ганева
Мястото е: Wiener Ruder Klub “Pirat”. Рози, вода, кей...
Мястото е Wiener Ruder, Klub “Pirat”. Рози, вода, кей…

 

Анета Геранлиева е заобиколена от своите ученици, които с нетърпение очакват тя да им раздаде свидетеслтвата за  успешно завършената учебна година. За нея остават спомените и букетите с цветя.
Анета Геранлиева е заобиколена от своите ученици, които с нетърпение очакват тя да им раздаде свидетелствата за успешно завършената учебна година. За нея остават спомените и букетите с цветя.

10.Никола завърши успешно трети клас. Той е палав и забавен и вече има хиляди щури идеи за лятото, които с нетърпение очакваме да чуем от него през септември в четвърти клас.

Никола завърши успешно трети клас. Той е палав и забавен и вече има хиляди щури идеи за лятото. С нетърпение очакваме да чуем от него през септември в четвърти клас колко от тях е осъществил.

 

Всяко едно дете, освен свидетелството си, получи препоръчителен списък с литература за лятната ваканция и книгата “История на България в приказки и разкази”.
Всяко едно дете, освен свидетелството си, получи препоръчителен списък с литература за лятната ваканция и книгата “История на България в приказки и разкази”.
7.Деа и Теодор са приятели от малки и на есен заедно ще бъдат и в предучилищната група “Моливко” към Българо-австрийското училище “Св.св. Кирил и Методий”-Виена
Деа и Теодор са приятели от малки и на есен заедно ще бъдат и в предучилищната група “Моливко” към Българо-австрийското училище “Св.св. Кирил и Методий” – Виена
2.Благодарности на всички родители, които с толкова много радост и грижа възпитават децата си да развиват и пазят българския дух в себе си.
Благодарности на всички родители, които с толкова много радост и грижа възпитават децата си да развиват и пазят българския дух в себе си.
Децата поздравяват родителите си с песни.
Децата поздравяват родителите си с песни.
Облизахте ли си вече пръстите? След толкова песни и игри нямаше как да не похапнем вкусно :)
Облизахте ли си вече пръстите? След толкова песни и игри нямаше как да не похапнем вкусно 🙂

 

_____________

Още по темата:

Нашите учители: Българско училище „Св.св.Кирил и Методий“ – Виена

 

 

 

 


СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации