32 C
Виена
понеделник, 27 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоOбразованиеХей, свърши се и таз година! ВАКАНЦИЯ! УРА

  Хей, свърши се и таз година! ВАКАНЦИЯ! УРА

  -- Реклама --

  За края на учебната година Българо-австрийското училище “Св.св. Кирил и Методий”- Виена зарадва ученици и родители с прекрасен пикник на брега на река Дунав.

  Фоторепортаж Нора Динчева

  SONY DSCАнета Геранлиева, една от началните учителки в българското училище във Виена, подготви и организира за своите класове весел празник, на който децата получиха свидетелствата си за завършен клас и официално приветстваха лятната ваканция!

   Но днес е празник! Всички са готови!

  Готови са за следващото стъпало!

  С очички, вперени, във хоризонти нови

  Очите ваши-нейно огледало!

  В тях се оглежда днес учителката строга

  И вижда онова, което е раздала!

  Там вижда” знам,научих,мога”-

  Това е всичко, за което е мечтала!

   Стихове: Дани Ганева
  Мястото е: Wiener Ruder Klub “Pirat”. Рози, вода, кей...
  Мястото е Wiener Ruder, Klub “Pirat”. Рози, вода, кей…

   

  Анета Геранлиева е заобиколена от своите ученици, които с нетърпение очакват тя да им раздаде свидетеслтвата за успешно завършената учебна година. За нея остават спомените и букетите с цветя.
  Анета Геранлиева е заобиколена от своите ученици, които с нетърпение очакват тя да им раздаде свидетелствата за успешно завършената учебна година. За нея остават спомените и букетите с цветя.

  10.Никола завърши успешно трети клас. Той е палав и забавен и вече има хиляди щури идеи за лятото, които с нетърпение очакваме да чуем от него през септември в четвърти клас.

  Никола завърши успешно трети клас. Той е палав и забавен и вече има хиляди щури идеи за лятото. С нетърпение очакваме да чуем от него през септември в четвърти клас колко от тях е осъществил.

   

  Всяко едно дете, освен свидетелството си, получи препоръчителен списък с литература за лятната ваканция и книгата “История на България в приказки и разкази”.
  Всяко едно дете, освен свидетелството си, получи препоръчителен списък с литература за лятната ваканция и книгата “История на България в приказки и разкази”.
  7.Деа и Теодор са приятели от малки и на есен заедно ще бъдат и в предучилищната група “Моливко” към Българо-австрийското училище “Св.св. Кирил и Методий”-Виена
  Деа и Теодор са приятели от малки и на есен заедно ще бъдат и в предучилищната група “Моливко” към Българо-австрийското училище “Св.св. Кирил и Методий” – Виена
  2.Благодарности на всички родители, които с толкова много радост и грижа възпитават децата си да развиват и пазят българския дух в себе си.
  Благодарности на всички родители, които с толкова много радост и грижа възпитават децата си да развиват и пазят българския дух в себе си.
  Децата поздравяват родителите си с песни.
  Децата поздравяват родителите си с песни.
  Облизахте ли си вече пръстите? След толкова песни и игри нямаше как да не похапнем вкусно :)
  Облизахте ли си вече пръстите? След толкова песни и игри нямаше как да не похапнем вкусно 🙂

   

  _____________

  Още по темата:

  Нашите учители: Българско училище „Св.св.Кирил и Методий“ – Виена

   

   

   

   


  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации