17.8 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесЗлатни Пясъци 2014: Международна среща на малкия и средния бизнес

Златни Пясъци 2014: Международна среща на малкия и средния бизнес

-- Реклама --

Възможност за бизнес контакти предлагат от Сдружението за подпомагане на малкия и среден бизнес

seminarОт 23 до 27 септември 2014 в българския курорт „Златни пясъци” в хотел “Мелиа Гранд Ермитаж” ще се проведе “Международна среща на малкия и средния бизнес – конференции, изложение, нетуъркинг и спортни състезания”. Тя се организира от Сдружението за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени бизнес клубове (ОБК), с подкрепата на Европейския алианс на малкия бизнес (ESBA).

Идеята на ОБК е първоначалната среща да запознае представителите на малкия и среден бизнес от различни държави и за в бъдеще да се провежда ежегодно. ОБК и ESBA обещават събитието да допринесе за получаването на полезни знания, нови контакти и допълнителни финансови приходи.

По време на срещата ще бъде проведено 3-дневно изложение – нетуъркинг, две конференции, турнири по тенис, мини футбол, дартс и волейбол. Целта на мероприятията е да помогнат на участниците да се опзнаят и завържат общи контакти и партньорства.

За търговското изложение ще бъдат предоставени над 300 щанда на атрактивни цени. На този етап интерес към участие в конференцията са проявили фирми–производителки и търговци от различни сфери на икономиката: туризъм, шивашка промишленост, хранително-вкусова промишленост (основно млеко- и месо- производство, винарство, консерви и замразени плодове и зеленчуци и др.), производители на тоалетна хартия и салфетки, перилни и почистващи препарати, битови пластмасови изделия, рекламна дейност, консултантски и посреднически услуги, транспортна и спедиторска дейност, куриерски услуги, логистика и др.

На конференциите ще бъдат разгледани теми като:

  • “Международното сътрудничество на малките и средните фирми – ко-финансиране, участие в общи проекти, обмяна на опит, околна среда, иновации и технологии. Международни клъстери на бъдещето – сформиране, развитие, конкурентоспособност, финансиране. Еврофондове за клъстерите.”
  • “Банково и Алтернативно финансиране за МСП. Банките със сериозно редуциране на кредитирането си към МСП. Малкият бизнес преговаря с банките и едрия капитал. Малкия бизнес се обединява за да си помогне сам.”

Предвиден е награден фонд, както за изложението, така и за спортните турнири. Участниците ще се състезават в следните категории: най-добър продукт (услуга); стартиращ бизнес; женски бизнес; млад предприемач (до 25 год.); предприемач, стартиращ бизнес на възраст 55+.

За партньорите на участниците ще бъдат организирани интересни културни и развлекателни мероприятия. Международната среща ще завърши с гала вечеря, която ще включва бал с маски и музикално-артистичната програма.

Организаторите съобщават, че очакваният брой на участници е около 1 500 – 2 000 души, предимно от България, Турция, Гърция, Румъния, Молдова, Украйна, Русия, Беларус, Грузия, Армения, Узбекистан, Казахстан, Полша, Естония, Литва, Латвия, Швеция, Норвегия, Дания, Великобритания, Ирландия, Франция, Холандия, Белгия, Швейцария, Германия, Австрия, Хърватия, Словения, Словакия, Чехия, Унгария, Сърбия, Черна гора, Албания, Македония, Босна, Италия, Испания, Гибралтар, Кипър, Северен Кипър, Малта, Израел.

Според предварителните прочувания  изложението и турнирите ще привлекат вниманието на над 5 000 души.

Основен работен език: български, английски. Допълнителни работни езици ще бъдат  руски, немски, френски, италиански, румънски.

Организаторите са подсигурили изключително добри цени за настаняването на всички участници и гости в петзвездния хотел „Мелиа Гранд Ермитаж“ на база all inclusive, както и с възможности за съдействие при закупуване на самолетни билети и трансфери от летищата до хотела и обратно.

Крайният срок за предварителна заявка за участие е 30 юни 2014 г.

За допълнителна информация:

Мирослава Георгиева – Мениджър „Маркетинг и Развитие“, ОБК,

Тел. +359 895 57574,

имейл: office.ubclubs@gmail.com и на страницата на ОБК в интернет тук

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации