20.1 C
Виена
понеделник, 27 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоБългарияБългарите в чужбина с безплатен достъп до видеоинформация на БТА

  Българите в чужбина с безплатен достъп до видеоинформация на БТА

  -- Реклама --

  Националната информационна агенция започва иновативно за България сътрудничество с MyTV

  BTAЗа пръв път от април 2014 г. сънародниците ни в Европа, САЩ и Канада имат възможността да гледат записи от пресконференциите в Националния пресклуб на БТА в София и регионалните пресклубове в страната. Това е възможно чрез международната платформата MyTV, съобщиха от телеграфната агенция.

  Този тип партньорство е иновативно за България, а изборът на MyTV да сътрудничи с автономния национален информационен институт на България – БТА – съвсем не е случаен.

  Пресконференциите в БТА засягат обществени и политически събития и проблематика, които формират дневния ред на медиите. Към момента те се излъчват в реално време на интернет страницата на агенцията. Чрез международната платформа за видео и телевизионни емисии и сънародниците ни зад граница вече ще имат постоянен свободен достъп до тези записи с много високо качество.

  Достъпът до видеото в MyTV е безплатен за българите по света – през сайта http://mytv.bg, с потребителско име и парола.

  Username: btapartnership

  Password: qwerty1234

  БТА започна и излъчването на видео коментари и анализи по актуални политически, икономически, социални и културни теми от България и света в специализирана рубрика „СТУДИО БТА”. Тя съдържа авторска видеоинформация, която се създава и записва в собствено студио. Материалите от рубриката също ще бъдат достъпни чрез платформата на MyTV.

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации