20.6 C
Виена
събота, 27 юли, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесЕдин домат за цялото семейство

Един домат за цялото семейство

-- Реклама --

Доматите от сорта „Биволско сърце” се топят в устата

tomato1 (600 x 450)Знаете ли, че доматите не са зеленчук, а плод? И като всички нежни и сочни плодове те трябва да се топят в устата, а не да се дъвчат мъчително и да хрупат. Нищо, че големите търговски вериги от години ни убеждават в обратното като ни предлагат красиви, твърди, ярко червени и ужасно безвкусни домати.

Сигурно често си мечтаете за разходка из градината на баба и за големите и сочни домати с тънка ципа и аромат на земя и слънце. Може би сте слушали за известния сорт „Биволско сърце” – плодовете са толкова големи, че не се побират в шепата. Малцина все още отглеждат тези домати, защото са капризни и раждат по 3-4 плода на корен. Затова и са скъпи, но си струват заради невероятния вкус и сочност. Един домат е достатъчен за голяма лятна салата със сиренце. А какво му трябва повече на човек в летните горещини? Е, може би и чаша ракийка привечер. Съвсем като в градината на баба.

tomato2 (600 x 450)

 

Домати сорт „Биволско сърце” , както и пресни корнишони, череши, праскови може да намерите в магазин „ARIWA”, 1150 Wien Sechshauserstr. 122, 0699 193 327 86, 01/941 81 60

(платена публикация)
СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации