13.5 C
Виена
четвъртък, 29 февруари, 2024
spot_img
НачалоAвстрияБългарка украси календар на ОМВ

Българка украси календар на ОМВ

-- Реклама --

Красивото момиче от календара на отдел „Смазочни материали” на австрийската фирма ОМВ е българката Изабел Белчова.

OMVLubesWorldCoverВ спортно-елегатно облекло, небрежно облегната на двигателя или в работен гарщеризон, смело понесла варели, Изабел усмихнато убеждава потребителите в качеството на маслата OMV BIXXOL.

Тя е завършила 91 ГПНЕ „Константин Гълъбов” в София и в момента учи международна бизнес администарция със специализация „Финанси” в Lauder Business School във Виена.

21-годишната Изабел се запознава случайно с фотографа Волфганг Цайк. Срещат се, когато тя е на  посещение в централата на компанията във връзка с проект по маркетинг, с който е ангажирана в университета. Полу на шега той я кани на снимки и остава удивен от естествения чар, излъчван от българката.

OMVLubesWorldCalendar1 OMVLubesWorldCalendar2

„Фотосесията беше много приятна и забавна и продължи цял ден. В началото се изненадах, че няма да ми сложат грим, но г-н Цайк ми обясни, че иска да заложи на естествената визия. Целият екип бе много приятелски настроен и ми помогнаха да се отпусна пред камерата” –сподели специално за Melange Bulgaren Изабел. Докато учи, тя няма нищо против да се снима за реклама, но вижда бъдещата си професионална  реализация в сферата на финансите.

 

 

Календарът с лика на красивата българка е отпечатан в 10 000 екземпляра и се разпространява при всички клиенти на отдела на ОМВ в Централна и Източна Европа.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации